Fatma sonuçtan memnun değil

Roborock S5 Max Robot Süpürge Haritalama Ve Temizlik Sorunu

Roborock S5 Max Robot Süpürge Haritalama Ve Temizlik Sorunu
16 Kasım 2023 14:00

2022 Şubat ayında Kahramanmaraş Piazza AVM'den aldığım Roborock S5 Max robot süpürge, aldığım günden beri sürekli harita hatası veriyor. Oturma odasına gönderiyorum, fakat başka odaya gidiyor; temizlik bitmeden 'bitti' diyerek şarj istasyonuna dönüyor. Sadece odanın etrafını dolaşıp şarja gidiyor. Önünde hiçbir engel yokken halının ortasında 'ana fırça engeli' diyerek duruyor. 'Tüm temizliği yap' dediğimde ise kafasına göre dolaşıyor. Oda oda seçmeme rağmen yine aynı sorunları yaşıyorum. Süpürgemi üç defa garantiye gönderdim; ancak 'hiçbir sorun yok' denilerek geri gönderildi. Henüz alalı 1,5 yıl oldu ve üç defa servise gitti. İade talep ettim, fakat kabul edilmedi. Değişim talep ettim, yine olmadı. Ürünüm yeniden bana gönderildi. Artık hakkımı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak arayacağım. Elimde, haritalarda hata olduğuna dair birçok resim bulunuyor. 1 yıl değil, 5 yıl da geçse hakkımı arayacağım. Aldığıma çok pişmanım. Markaya ve ürünlerine güvenerek aldım; ancak hayal kırıklığına uğradım. Böylesine büyümüş bir markanın bu denli sorumsuz oluşu anlaşılır gibi değil. Aldığım deneyim nedeniyle, kimsenin de benzer sorunlar yaşamasını istemem ve bu konuda gerekeni yapacağım.

profile profile profile

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S6 Maxv Robot Süpürge Pişmanlığı

28 Eylül 2024 14:12
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7 Su Haznesi Su Kaçırması

21 Eylül 2023 16:56

Yasime
11 Temmuz 2023 10:12

Hidayet
31 Temmuz 2023 23:31
Roborock S5 Max Cihazın Yanma Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 14:59
Roborock Kategorileri