Roborock Q7max Teknik Servis Endişesi

Roborock Q7max Teknik Servis Endişesi
Fatoş
14 Aralık 2024 18:47

Merhaba. Yaklaşık 1,5 yıl önce Roborock Q7max robot süpürge aldım. Çok severek kullandım. Fakat son birkaç gün önce lidar sensörü hatası vermeye başladı. Bugün robotumu aldığım Vatan Bilgisayar'a, teknik servise gönderilmesi için robotumu bıraktım. Benim buraya yazma sebebim, okuduğum yorumlarda teknik servis ile ilgili olumsuz yorumlar. Bu beni gerçekten çok endişelendirdi. Ben robotumu çok dikkatli ve özenli kullandım. Bu sebepledir ki kullanıcı hatası diye bir dönüş yaşarsam bunu kesinlikle kabul etmem. Benim evdeki en büyük yardımcım olan robot süpürgemin sorunsuz bir şekilde yapılmasını ve robotumun en kısa süre içinde arızasının giderilmesini ve bana sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini rica ediyorum.

25 Aralık 2024 13:35 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhaba değerli müşterimiz, Robot Süpürgeniz ile alakalı sorun yaşadığınızı görmek üzücü ve bunu çözmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.48 Saat içinde size ulaşacağız. Roborock Türkiye Müşteri Hizmetleri, Saygılarımızla.

Nehir

Merhaba bende birkaç oldu robotumu alalı lider hatası aldım KVK teknik servisi aradım 48 saat içerisinde sizlere dönüş tapılmaz ise garantiye girmiyor bu nasıl bir iş garantili ürün aldım ürün kaynaklı sorun yaşıyorum ve giderilmesini istiyorum @Roborock

Fatma sonuçtan çok memnun

20 Şubat 13:26
"Teşekkür ederim ilginiz için"
Roborock Süpürge Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi
Roborock Süpürge Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi