Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Max Robot Süpürge Yazılım Hatası

18 Temmuz 2023 01:21

25.03.2023 tarihinde Mersin Forum Media Markt dan aldığım R28EBD22100367 seri no lu Roborock Q7 max marka robot süpürge ertesi gün 'robotu hareket ettirin ve tekrar çalıştırın' uyarısı verdi. Defalarca denememe rağmen tekrar çalışmadı. Media Markt e gittiğimizde değişim ya da iade yapamayacağını servise gönderebileceğini çünkü aracı firma olduğu için böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi! Oysa biz online alışveriş yerine Media Markt i seçmiştik muhatap bulabilmek adına! Neyse servise gitti geldi daha bir oda süpürmeden aynı uyarı, tekrar git tekrar servis, sonuç yazılım hatası! Geldi ve tabii ki yine çalışmadı. Üstüne üstlük biz bu robotu alırken 2500 civarı bir ilave kasko ücreti ödedik garanti 4 yıl olsun diye. Oysa garanti 1 gün bile değilmiş meğer. Şu an süpürgemiz balkonda 4 aydır duruyor. Bir daha iki markanın da önünden geçmem geçirmem. Lütfen yetkili biri görürse mağduriyetimizi gidersin. Zira şu krizde 14000 TL miz ziyan.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 21:05

24 Kasım 2023 23:04

Roborock Q7 Max Sürekli Arıza Veriyor Servis Değişim Talebimi Reddediyor

13 Ekim 2025 00:18
roborock-q7-max-surekli-ariza-veriyor-servis-degisim-talebimi-reddediyor-4.jpg
roborock-q7-max-surekli-ariza-veriyor-servis-degisim-talebimi-reddediyor-3.jpg
roborock-q7-max-surekli-ariza-veriyor-servis-degisim-talebimi-reddediyor-2.jpg
roborock-q7-max-surekli-ariza-veriyor-servis-degisim-talebimi-reddediyor-1.jpg
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım Roborock Süpürge Garanti Sorunlarıyla Beni Mağdur Ediyor

İlknur
13 Nisan 2025 13:54
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Sağlanamıyor

03 Temmuz 2025 01:33