Rixos Premium Tekirova Çalınma Olayı

21 Eylül 2024 00:05

Bu otele daha önce Rixos Premium Göcek’i çok beğendiğimiz için geldik ama maalesef hayal kırıklığı ile dönüyoruz. Ancak otelin Premium ile uzaktan yakından alakası yok. Otelde çok ciddi bir yönetim sorunu olduğuna da tanıklık ettik.

1. Otel oldukça eskimiş ve yıpranmış durumda. Lobiye ilk girişinizde bile bunu yıpranmış ve rengi kaçmış halılardan gözlemleniyor.
2. Havuz çok kirli ve bu kadar büyük bir otel için yetersiz. Biz temiz görünmediği için kullanmadık.
3. Akşamları olan dans şovları ve müzik grupları hiç ilgi çekici ve güzel değil.
4. Bizim asıl yaşamış olduğumuz en büyük sorun ise çalınma olayıydı. Serinlemek için denize girip çıktığımızda Arena Cobra Edge Swipe deniz gözlüğümün çalınmış olduğunu fark ettik. Çalan kişi umursamaz bir şekilde gözlüğümü kullanırken eşim yakaladı. Yaklaşık 1,5 saat uğraşma sonucu adamın elinden gözlüğü zorla aldık. Güvenlik bulmak için oteli dört dönmeme rağmen ne bir güvenlik ne bir cankurtaran olay yerinde değildi. ( Cankurtaranlara bir şey sorduğumuzda benim görevim değil deyip zaten sizi dikkate almıyor fakat spor aktiviteleri yapan bayanları izlemeyi çok seviyorlar. )
5. Otel yönetimine yaşadığımız olayı şahitlerle birlikte paylaşmamıza rağmen probleme karşı proaktif bir yaklaşımdan uzak bir şekilde “ biz bir şey yapamayız, polise gidin” öneri verip sorumluluk almaktan kaçındı. Bu konsepte yurt içi ve yurt dışı otelde konaklama yaptık fakat bu kadar amatör bir yönetim ile hiç karşılaşmadık. Bu kadar olaya rağmen Otel müdürü yokları oynadı ve bizimle görüşmedi bile! Müdür Yrd... Etiketli genç ve toy bir arkadaşı yönlendirdi. Lobi bölümünde farklı bir yerde yine bir kadın yaşamış olduğu çalınma olayından dolayı bağırıyordu.
Otelde kesinlikle güvende hissetmedik. Halk plajında bile daha fazla tedbir alınıyor.
Eşya Çalmanın rahat olduğu bu otelden kaçının!

22 Eylül 2024 23:44 (Şikayetten 1 gün sonra)
Gokhan
Gokhan
23 Eylül 2024 20:15

Eşyamın açıkta olması sizi sorumluluktan kurtarmıyor. Size bunun için ödeme yapıyoruz, kaldı ki eşyanın güvenliğini kendimiz sağlayacaksak otele gitmemizin ne anlamı kalıyor? Borçlar Kanunu’nun 576 ve 577. Maddelerine göre " işletmelerin konaklayan kişilerin beraberinde getirdikleri eşyaların zarara uğraması veya çalınmasından doğrudan sorumlulukları bulunmaktadır. " *Plajlarda açık alanda bırakılan eşyalarını çalınması, * Rixos kalitesinde bir işletmesiniz, yönetimsel olarak ciddi zaaflarınız olduğunu düşünüyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 22:03

20 Eylül 2024 23:38

Rixos Sungate'de Hayal Kırıklığı: Temizlik Ve Hizmet Sorunları

29 Mart 2025 17:43
Rixos Sungate'de Hayal Kırıklığı: Temizlik Ve Hizmet Sorunları
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Rixos Tatili: Beklentilerin Altında Bir Deneyim

27 Ocak 2025 16:29