Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
13 Şubat 2024 22:13

Yurtiçi Kargo taklidi ile adres güncellemeniz gerektiği belirtilen bir mesaj aldım. Mesajdaki linke tıkladıktan sonra, kargomun tekrar gönderilmesi için benden yedi TL tutarında ücret talep edildi ve kart bilgilerim istendi. Kargo beklediğim için hızlıca bilgileri girdim; ancak hesabıma girdiğimde 9533 TL tutarında bir çekim yapıldığını gördüm.

13 Şubat 2024 21:50

03.02.2024 tarihinde telefonuma 'Yurtiçi Kargo: Koliniz adres nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir, tekrar gönderilebilmesi için lütfen adresinizi güncelleyiniz! ' şeklinde bir mesaj ulaşmıştır. Kargoyu beklediğim için mesajın altındaki linke tıkladım. Bu link, tamamen firmanızın internet sitesini taklit eden bir sayfaya yönlendirdi. Sayfa, kargo şirketiymiş gibi adres bilgilerimi güncellememi ve kişisel bilgilerimi girmemi talep etti. İstenen bilgileri doldurduktan sonra, kargonun geri gönderilmesi için yedi tl ücret talep edildi ve ben de bu ücreti ödedim. Ancak, Halkbank mobil uygulamasına giriş yaptığımda hesabımdan toplam 9533 TL'nin çekildiğini gördüm. Konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Nisan 2024 15:23
Enpara Hesabımdan 10.250 TL Para Çekildi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 19:02

PTT Kargo Adına Gelen Sahte SMS İle Kart Bilgilerimin Kullanılması

Mansur
12 Mayıs 2025 18:23

Selin
24 Ağustos 2024 02:36
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Ebrar
19 Kasım 2024 15:20