Renault Tekleme Sorunu Ve Garanti Kapsamındaki Servis Hizmetleri

Renault Tekleme Sorunu Ve Garanti Kapsamındaki Servis Hizmetleri
Bahadır
07 Şubat 2024 18:16

2021 model Megane 4 aracım 97 bin kilometredeyken tekleme yapmaya başladı. ABC Renault servisine götürdüm ve bilgisayara bağlandığında enjeksiyon beyninde arıza tespit edildi. Garantisi devam ettiği için Sakarya'daki Ernaz Renault servisine götürdüm. 99 bin kilometre bakımı sırasında araçta herhangi bir problem olmadığı söylendi ve gönderildim. Daha sonra, genel bir kontrol yapılmadığını ve rutin değişmesi gereken parçaların değiştirilmediğini öğrendim. Garantinin bitmesine az kalmış olması nedeniyle, aracın yeterince dikkatli bir şekilde kontrol edilmediğini düşünüyorum. Araç 106 bin kilometreye ulaştığında tekrar aynı arızayı verdi. Şimdi, garantisi bitmişken, Ernaz servisi enjektörlerin ve bujilerin değişmesi gerektiğini ve bunun 60 bin lira tutacağını söylüyor. Daha önceki bakımda başka bir Renault servisinde tespit edilen arızanın neden burada gözükmediğini sorduğumda 'olabilir, böyle şeyler' şeklinde bir yanıt aldım. Bujileri değiştirdikten sonra tekleme sorununun azalacağı söylendi, ancak araç daha da kötüleşti. Aracı sabah bırakıyoruz, akşam alıyoruz ve her seferinde 'arızası yok' denilerek gönderiliyor. Ancak garantisi bittiğinde birçok arıza ortaya çıkıyor. Yetkili birinin benimle iletişime geçmesini rica ediyorum. Telefon numaram: 0532*****61.

08 Şubat 2024 09:31 (Şikayetten 15 saat sonra)

Renault 2022 Sıfır Aldığım Araç Sürekli Enjeksiyon Arızası Veriyor

Alper
25 Temmuz 2024 10:25
Renault 2022 Sıfır Aldığım Araç Sürekli Enjeksiyon Arızası Veriyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 - Enjeksiyonu Kontrol Ettirin Ve Esc Kontrol Ettirin Arızası

30 Haziran 2023 05:57
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

2021 Renault Megane 4 1.3 Tce Benzin Vites Geçişinde Ses Yapıyor

İsmail
19 Temmuz 2024 11:55
Ruçhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Kronik Otomatik Şanzıman Uğultu Sesi Sorunu

Ruçhan