Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2023 16:47

Renault Talisman 2017 model, 71 beygir gücünde ve 399 plakalı araca sahibim. Engelli bir vatandaş olarak aracım turbo arızası verdi ve maalesef üçüncü kez oldu. Garanti süresi doldu ve maddi ve manevi gücüm yetersiz. Bu araçta bir kusur olduğunu düşünüyorum çünkü 98 bin km'de 4 kez turbo sıkıntısı yaşadım. Mağdur durumdayım ve yardım istiyorum. İletişim numaram: 0542********39.

25 Nisan 2023 15:33

Renault tarafından arıza tespiti yapılıp çıkan arızaların giderilip test sürüşü sırasında yeni arızalar çıkması ve bunun tarafımızdan istenmedi şu an babam gazi ve engelli maddi durumu bu fiyatları ödeyecek kadar yeterli değil ve mağdur durumdadır ve bir an önce yetkililerce sorunun çözüme kavuşmasını istiyoruz.

Ek
29 Mart 2023 17:43 (Şikayetten 56 dakika sonra)
31 Mart 2023 18:16

Bu kadar olmaz insanları dönüş yapacağız diye oyalıyorlar böyle köklü firmadan bu hareketleri hiç beklemezdim. Müşteri hizmeti memnuniyeti sıfır servisler araçların arızasını yapamıyor tecrübesiz insanlar mağdur oluyor.

31 Mart 2023 22:38

Mais aradı servise yönlendiriyoruz sizi arayacaklar yardımcı olacaklar demişler 2 kere ne yönlendirilen servis aradı ne de Mais bir daha üstüne düştü çok pişman olduk Renault marka araba aldığımız için çünkü firma malzemesinin arkasında durmuyor böyle köklü şirket beni çok şaşırttı kendisi kaybeder Gazi ve Engelli bir insanı bayrama yakın perişan ediyorlar diyecek bir şey bulamıyorum yazıklar olsun

25 Nisan 2023 15:50

Renault adına bize destek veren sorumlu Fatih beye çok teşekkür ederiz turbo ile ilgili sorunumuzu elinden geldiğince yardımları sonucu çözüldü ama halen turbo değiştikten sonra ortaya çıkan yeni arıza olan yağ pompasının yağlamayı az yapması sonucu sürecin farklı boyut alması ve Renault Talisman gibi bir d segment aracının bizi mağdur etmesi yeni mağduriyetimizin de Renault tarafından yardımcı olunarak çözüme kavuşmasını istiyoruz.

Celalettin sonuçtan memnun değil

Renault Talisman Motor Arızası Sonrası İyi Niyet Garantisi Talebim Karşılanmıyor

Celalettin
08 Haziran 2025 16:33
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Renault Talisman’da Boya Çatlağı Ve Garanti Reddi Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

Hamza
24 Nisan 2025 17:03