Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 01:01

2023 model, garanti süresi devam eden Megane 4 aracımın sağ ön farının kaput altında kalan kısmı herhangi bir darbe olmamasına rağmen çatlamış ve Ümraniye Otonova yetkili serviste kontrol ettirdiğimde far garanti sürecine dahil edilemez, darbe yemiştir gibi bir cümle kuruldu. Aracın hiçbir yerinde bir darbe olmadığını, gerekirse kontrollerin yapılıp üretim hatası olduğunu göreceklerini söylememe rağmen kesinlikle garanti sürecine dahil edilemez cevabını aldım. Uluslararası bir firma olan ve servis ağıyla ünlenmiş böyle bir firmadan bu şekilde cevap almak ziyadesiyle bu markadan soğumama neden oldu. Renault merkezin konu ile ilgilenmesini ve gerekli kontrolleri yapıp tarafıma yardımcı olmalarını bekliyorum.

06 Ağustos 2024 00:37

Çatlak

06 Ağustos 2024 00:37

Çatlağın zamanla büyümesi

08 Ağustos 2024 19:42 (Şikayetten 2 gün sonra)
31 Ağustos 2024 11:27

Kartal ASF yetkili serviste gerekli kontroller yapıldı. Kaput çamurluk ve ön tamponda herhangi bir darbe/onarım olmadığı tespit edilmesine rağmen kaput açıldığında far üstüne yaslanılmış olabilir bu sebeple dış etken olarak değerlendirileceği belirtildi. Kaputumu kıyı otomotiv rutin bakımı ve sıvı kontrolleri dışında benden başkası açmadığını belirttim ama sonuç değişmedi. Kısa yolculuklarda bilir Farların çatlayan bölgelerinde ısı 50 derece diğer yüzeylerinde 35 derece olduğunu bu sebepten dolayı kaynaklanabileceğini belirttim fakat herhangi bir dönüş olamadı. Sanırım Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. Renault pişmanlıktır!

Musab
09 Ağustos 2024 15:46
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Far Çatlağına Dış Kaynak Gerekçesi

Fatih
05 Eylül 12:47
Garanti Kapsamında Far Çatlağına Dış Kaynak Gerekçesi
Mızrap sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Değerlendirilmeyen Stop Lambası Çatlağı Ve Servis İlgisizliği

Mızrap
17 Temmuz 21:43
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
07 Kasım 2024 18:54