Renault Servis Kars Erzurum

24 Ekim 2023 14:39

Kars Renault bayiden aldığımız 2020 model Megane 4 1.3 tce motor araba 6 aydır çözülmeyen sorunları nedeniyle bizi illallah ettirdi psikolojimiz bozuldu arabamız sürekli ikinci fanı açtı. Kalorifer soğuk üflemeye başladı start-stop aktif devre dışı uyarısı aldık. Gösterge paneli saçma işaretler vermeye başladı. Garanti kapsamında Kars Renault bayiye götürdük, arabanın havası alındı sorun yok denildi, ardından yine aynı hataları vermeye başladı. Garanti bitikten sonra yine Kars Renault bayiye götürdük, araba iki gün serviste yattı sorun yok denildi, sorunların devam etmesinin ardından Erzurum Renault bayiye götürdük, bu sefer araba conta yakmış denildi, 6 ay önceki sorun da buydu, Kars Renault'da nasıl bulamadılar denildi, araba saçma bir hal aldı. O dönem Fiat Egea ile Renault Megane arasında kaldık. Renault aldık ama pişmanlık yaşatmayın bize, yardımcı olacağınıza inanıyorum. Ayrıca servisinizden ustalarınızın hepsi aynı eğitimden geçmiyor mu, yani gerçekten işimiz gücümüz bu arabanın sorunları olur musunuz? Yardımcı olacağınıza inanıyorum. Garanti kapsamında sorun bulunsaydı bu kadar uğraşmayacaktık.

24 Ekim 2023 14:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

İlkay sonuçtan çok memnun

Garantili Araçta Yazılım Güncelleme Ücreti Şoku

İlkay
20 Ekim 2024 22:23
"Renault Mais'ten Yasin beye çok teşekkür ediyorum. 5 aylık bekleyen işlemimi 5 dakikada çözdü. Benden alınan bu tutar sıradaki bakım faturamdan düşülecek. Teşekkür ederim."
Garantili Araçta Yazılım Güncelleme Ücreti Şoku

Uğur sonuçtan çok memnun

Renault Arka Amortisör Sorunu

Uğur
29 Ağustos 2023 12:03
"Renault markası iyi niyet gösterdi, sadık müşteri kapsamında değerlendirilerek parçanın değişimi konusunda 5000TL+kdv oranında tarafıma destek sağladı. Sorunumu çözme konusundaki yaklaşımları için teşekkür ediyorum."

Sıfır Renault Megane'da Kronik Arızalar Çözülmüyor

Muammer