Renault Megane'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Renault Megane'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
18 Kasım 2024 13:1552.945

2024 yılı Nisan ayında Renault Megane 4 İcon 1.3 tce sıfır otomobilimi Acamar/Bursa şubesinden satın aldım. Araç 8000 km de iken;
1-Park Sensörü Arızası,
2-Fren Sistemi Arızası,
3-Stop&Start Arızası
4-Multimedya Arızası
5-Spor modda vites geçişlerinde silkelenme arızaları verdi. Ankara da ikamet etmem sebebiyle garanti kapsamında C**** Renault Yetkili servisine başvuru yaptım. Aracı teslim ettiğim günün akşamında beni aradıklarında arızaları giderdiklerini söylediler. Aracı teslim alırken arızaların devam ettiğini gördüm. Tekrar aracı verdim ve yaklaşık 16 gündür araç onarımına devam edilmektedir. İlgili personel ile görüşüp ikame araç talep ettim. İkame araç veremeyecekleri söylediler. Satış sonrası hizmetlerde bu gibi durumlarda ikame araç verileceği yazıyor. Fakat ne kadar kanıt sunduysam tarafıma ikame araç tahsis edilmedi. Anlamsız açıklamalar ile geçiştirildim. Renault araçlarının arkasında durmuyor ve müşterilerini bu şekilde mağdur ediyor. 11 yıl boyunca Renault marka çeşitli model araçlar kullandım. Artık kesinlikle bu markadan uzak duracağım ve tavsiye edebileceğim en son marka.

18 Kasım 2024 13:22 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Bilal
20 Kasım 2024 13:36

İnsanlar ile dalga geçiyorlar. En hızlı şekilde çözülecek deniliyor, aranıyorum ama çözüme dair somut hiçbir şey yok. Gerçekten çok soğudum bu markadan.

2 Ocak 2025 18:34

Megane aldık pişman olduk. 40000 km de 4. Kez volan değişiyor. Aracımız çöp paramız pul oldu. Renault bulaştım pişmanım.

2 Ocak 2025 18:33

30 Kasım 2024 21:39

Merhaba Bila Bey Aynı sorun dün bende oldu aracı sıfır bayiden aldım aynı gün gece 4 de yolda kaldım çekici geldi şu an serviste pazartesi bilgi vereceklerini söylediler sizin sorununuz cözüldümü acaba

Renault Megane'da Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

11 Aralık 2024 12:029.113

"Çok uzun bir süreç oldu servis servis gezdim ama Mais sorunumu çözdü. Teşekkürler..."

Renault Megane'da Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti
1 Destek

Renault Akü Kaynaklı Müşteri Mağduriyeti

20 Mayıs 2024 12:3410.960

2022 model Renault marka Megane 4 aracımda akü problemi mevcut; akü geç enerji sağlıyor ve araçta bazı arıza ışıkları ya...

Tümünü Gör

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular