Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Radyo Kapanması Kararması

01 Mayıs 2024 14:11

2022 Eylül ayında Mais Renault bayisinden sıfır olarak aldığımız Megane marka aracımızda, aldığımız günden beri devam eden bir radyo kapanma problemi yaşamaktayız. Bu konu hakkında yaklaşık 10 kez servise başvurduk ancak sorun hiçbir şekilde çözülemedi. Araçta yaşadığımız sorun, radyonun kararması ve hiçbir tepki vermemesi şeklinde kendini gösteriyor. Bazen 2-3 dakika içinde kendiliğinden açılırken, bazı zamanlar 2-3 saat sürebiliyor. Araç kullanırken gelen telefon aramalarını cevaplayamıyorum çünkü radyo sistemi donuyor ve telefona odaklanmak zorunda kalıyorum. Eğer telefon araması sırasında bir kaza yapacak olursam, bunun sorumlusu Renault servislerinin çözüm üretememesi olacaktır. Radyo üç kez değiştirilmesine rağmen problem hala devam etmektedir. Şu anda servis yetkililerinin 'yazılım güncelleyeceğiz' dışında bir çözüm önerisi kalmamıştır. Tam 19 aydır sorunum Renault servisleri tarafından çözülemedi. Müşteri hizmetlerine defalarca şikayet oluşturduk, ancak çözüm odaklı bir yaklaşım göremedik. Sadece zaman geçirmeye yönelik tutumlarla karşılaştık. OYAK üyesi olmamıza rağmen bize sergilenen bu tutum, diğer müşterilere nasıl davranıldığı konusunda endişe verici. Renault markasından maalesef memnun kalmadım ve müşteri memnuniyetine önem verilmediğini düşünüyorum.

02 Mayıs 2024 08:39 (Şikayetten 18 saat sonra)
05 Mayıs 2024 12:55

Gerçekten 3. Dünya ülkesinde yaşamanın sıkıntıları bunlar hep marka sattığı ürünün arkasında durmuyor adalet hak hukuk zaten yalan. Sen yılların emeğini arabaya göm 2 yılda problemi çözemesinler müşteri memnuniyeti 0 müşteri hizmetlerinin yaklaşım süreci 0 en kısa zamanda hukuksal yollara başvuracağım isterse 10 yıl sürsün bu sorumsuz tavırlar karşısında dikileceğim

Şahin

Şahin bey iyi günler. Aracınız da bulunan problem çözüldü mü? Aynı sorun benim araçta da var

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 14:13
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Kronik Radyo Ve Elektrik Sorunu Çözülemiyor

Halil