Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Duster'da Rüzgar Gürültüsü Kabusu

Renault Duster'da Rüzgar Gürültüsü Kabusu
31 Ekim 2024 22:48

Renault Duster araçların izolasyonunda inanılmaz bir sorun var. 100 km geçtiğin anda arabanın içinde fırtınalar kopuyor. Aşırı bir rüzgar sesi. İki kişinin bağırmadan iletişim kurması imkansız. Aracı almadan önce onlarda inceleme videosu izledim. Bir tanesi bile bundan bahsetmemiş. Parayla çektirilmiş videolar olunca haliyle kimse kötü diyemiyor. Buradan Renault Duster alacaklara sesleniyorum. 100 km/sa üzerindeki hızlarda bu aracı kullanacaksanız kesinlikle bir de kulaklık, tıkaç benzeri bir şeyde tedarik edin. O kadar ciddi ses sorunu var. Test sürüşleri genelde belli güzergahlarda ve şehir içinde olduğundan o hızlara otomatikmen çıkmıyor ve ses sorununu da anlamıyorsunuz. Allah bu araçla uzun yola gitmek zorunda kalacak tüm araç sahiplerine ecir sabır versin. İhtiyaçları olacak.

01 Kasım 2024 14:14 (Şikayetten 15 saat sonra)
24 Mart 2025 00:30

Maalesef dönüş olmadı. Servisede 2 kez gitti. Baktılar bir sorun yok normal deyip gönderdiler. Aracın diğer kısımları için olumsuz bir şey diyemem ancak aşırı rüzgar sesi aldığının bilinmesini isterim. Servis dışı çözüm arayışı içindeyiz. Bir çözüm bulursak sizinle de paylaşırım.

Ebru
Ebru

Maalesef aynı sorunu bizde yaşıyoruz sanırsın korku filmi almadan önce o kadar çok video izledim ki hiçbirinde bundan bahsedilmemiş artık bu videolara itibarım yok. Üstüne üstlük bu sorunu bunca yaşamış araç sahipleri varken servis bunu daha önce hiç yaşanmamış gibi bahsediyor Renault firması olarak bu araç utanç verici almayı düşünenler yol yakinken bizim yaptığımız hatayı yapmayın

Ahmet

Ebru hanım çekilen tanıdım videolarının tamamı Renault destekli. Youtuber, Fenomen, gazetecilerin çektikleri videolar. İşin içinde ticaret var o nedenle doğru dürüst kusurlardan bahseden yok. Sürüş denemesi yaptık ancak firmaların seçtiği güzergahlarda zaten aracın yüksek hızlara ulaşması imkansız. O denenle deneme yaptığımda her şey çok güzeldi ve fark edemedim sorunu. Bana serviste 'Abi bu arazi aracı 120'le gidip ne yapacaksın hız yapacaksan başka bir araba al falan dediler' çok komik diyaloglar yaşandı. :)

Yetkin

Aynı sorunu yaşıyorum. Belli hız aralıklarında otomatik şanzımanın yönetiminde yazılımsal sorunlar var. Yüksek devirle motor bağırıyor ama tork vermiyor.

Yetkin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Duster'da Yazılım Ve Ses İzolasyonu Sorunları

30 Ekim 2024 09:15
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Renault Duster 2024 Vites Kolu Vurması Motor Titremesi

Bekir
01 Ağustos 2024 13:10
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral; Islık Sesi, Multimedya, Kullanıcı Yorumları

01 Mayıs 2024 15:39