Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Kronik Motor Takozu Sorunu

Renault Clio'da Kronik Motor Takozu Sorunu
29 Aralık 2024 21:10

2020 model Clio 1.0 TCe manuel araca sahibim. Aracımda 25.000 km'de sağ motor takozundan gelen ses nedeniyle garanti kapsamında değişim yapıldı. Aradan 9 ay geçtikten sonra aynı parçadan aynı şikayet tekrardan başladı ve bu süreçte aracımın garanti süresi son buldu. Renault Diyalog üzerinden yapmış olduğum görüşmede, aracın parçasının benim para ödemem karşılığında parça değişimi yapılmış olsaydı 2 yıl 60.000 km garantisi olacağını, ancak garanti kapsamında parça değişimi gerçekleştiği için garantinin garantisi olmadığı tarafıma bildirilmiştir. Benim aracımda yaşadığım ve araştırdığım kadarıyla başka kullanıcıların da yaşamış olduğu bu kronik arızanın yaşanması durumunda, eğer aracınız garanti kapsamı dışındaysa muhtemelen senede 1 kez motor kulağı değişimi yaptırmanız gerekmektedir. Bu durum karşısında Renault markasının hatalı ürettiği parçanın parasını siz kullanıcılardan alacağını, bu aracı halen kullanan ve yeni araç almak için tercihlerinde bulunan herkesin bilgilerine sunarım.

30 Aralık 2024 13:29 (Şikayetten 16 saat sonra)
30 Aralık 2024 18:38

Bugün Renault diyalog üzerinden arandım, görüşme neticesinde Renault firmasının garanti şartlarının bu şekilde işlediği dolayısıyla aracımda parça değişimi konusunda yardımcı olamayacaklarını ücretini benim ödemem kaydıyla istediğim Renault servisinden hizmet alabileceğimi söylediler. Maalesef ki parçayı benim ücret ödeyerek değiştirmem sonrasında bir daha aynı arızayı yaşamayacağımın garantisini veremiyorlar. Benim aracımda değişim yapılan parçanın zaten şikayetler üzerine iyileştirilmiş parça olduğu söylendi. Sonuç olarak pek çok diğer marka kullanıcılarının çoğunun ismini bile bilmediği bu parçanın bu araçlarda ortalama yılda bir defa değişmesi gerekiyor tabi traktör titreşimi zevkiniz yok ise Renault Clio 1.0 tce motor bir araç almayı düşünen herkesin yaşamış olduğum bu tecrübemi dikkate alarak otomobil tercihlerini şekillendirmesini tavsiye ederim.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Motor Kulağı Arızası Ve Uzayan Parça Bekleyişi

23 Ekim 2025 18:19

Renault Clio 2021 Sürekli Tekrarlayan Sağ Motor Takozu Arızası

Berat
26 Ağustos 2024 13:06
Renault Clio 2021 Sürekli Tekrarlayan Sağ Motor Takozu Arızası
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Tekrarlayan Motor Kulağı Sorunu Ve Garanti Kapsamında Çözüm Eksikliği

Yusuf
30 Eylül 2025 13:58
renault-clioda-tekrarlayan-motor-kulagi-sorunu-ve-garanti-kapsaminda-cozum-eksikligi-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Süregelen Turbo Sorunu

Ömer
09 Ocak 2025 18:47
Renault Clio'da Süregelen Turbo Sorunu
Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 22:34