Renault Clio Yetkili Servis Deneyimi

Renault Clio Yetkili Servis Deneyimi
Necip
06 Aralık 2023 21:09

Renault Clio aracımın servis deneyimi: Yaklaşık 3-4 hafta önce arabam trafikte motor hasarı uyarısı verdi ve hararetinin yükseldiğini görerek sağa çekip kaskodan çekici çağırdım. Arabamın garantisi olması ve kaskonun anlaşmalı servisi Otonova olduğu için çekici akşam oraya aracı getirdi ve güvenliğe teslim ettik. Ertesi gün geldiğimde durumu anlattım ve yoğun oldukları için bir hafta sonra bakacaklarını söylediler. Bir hafta sonra arayıp bilgi verdiler, aracın ön tarafından kaza yapmış olduğunu, antifriz suyunun renginin farklı olduğunu, radyatörle alakalı bir problem olabileceğini belirttiler ve motoru açıp inceledikten sonra net bilgiler verebileceklerini ilettiler. Yaklaşık 120-180 bin TL arasında bir masraf çıkabileceğini söylediler. Aracı aktif olarak sorunsuz kullanırken birdenbire bu şekilde bir uyarı çıkması ve böyle bir masrafın çıkarılması inandırıcı gelmedi. Aracı alıp tanıdığım bir yere götürmek istediğimi söyledim. Aracı almaya geldiğimde hasar tespit ücreti talep edildi; tespit edilen şeylerin dökümünü istedim fakat öyle bir bilgi vermediklerini, ustanın benimle konuştuğunu söylediler. İnternette 'araçta neden hararet yükselir' diye araştırdığımda çıkan bilgilerin dışında bir şey söylemediler. Herhangi bir tespit yapılmadığı halde ödemeyi yapmak zorunda kaldık ve hemen ardından tanıdığım bir Bosch oto servisine götürdüm. Abartısız 5 dakika içinde sorunu bulup çözdüler. Kontağı çevirdiğimde fanın çalışmadığını ve kaputu açıp ışıkla baktıklarında fanın soketinin çıktığını görüp hemen yerine taktılar. Aracı günlerdir kullanıyorum ve hiçbir problemi yok; arıza ışığı yanmıyor. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Yetkili servisi arayıp durumu anlattım ve mağduriyetimin giderilmesini istedim ancak ciddiye alınan cevaplar alamadım. Ardından aracın Clio modeli için 180 bin TL para talep edilmesinin mantıklı olmadığını ifade ettim. Bu durumu her yere şikayet edeceğimi ve tecrübemi paylaşacağımı belirttim. Ödediğim parayı geri verilmesini ve aracımın günlerce orada bekletilerek oluşan mağduriyetin giderilmesini talep ettim. Geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat günlerdir herhangi bir dönüş alamadım.

Klasik Renault servisi

Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
07 Ekim 2024 00:04

04 Temmuz 2023 10:54
Can sonuçtan hiç memnun değil

1.3 Tce Motor Risk Hatası Renault Sıfır Müşteri Memnuniyeti.

26 Ağustos 2023 05:26