Enes sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Otomatik Şanzıman Arızası

29 Ağustos 2023 18:12

1.5 sene önce 18 bin km'de aldığım servis bakımlı Clio 1.0 otomatik aracımda şanzımanda vuruntu ve tekleme olduğunu net bir şekilde hissetmem sebebiyle Adana isotlar yetkili servisine 3, yusuf baysal yetkili servisine 2 defa aracı götürdüm. Arıza lambası yakmıyor görünürde bir şey biz bir şey Yapamayız deyip gönderdiler hepsinde. Servis bakımlı araç daha 20 gün önce 7 8 bin lira para vererek bakim yaptırdım. Bakim sonrası vuruntu ve tekleme durumu iyice arttı. Son zamanlarda da park ederken vitesin p kısmının arabayı durdurmadığını fark ettim. Arabada yine arıza ışığı yok. Götürdüm dedim ki bu şanzıman arızalı 1.5 senedir söylüyorum p kısmi da tutmuyor. Bunun üstüne arabayı alıp 15 gün incelediler ve verdikleri cevap araba giderken p konumuma alındığını düşünüyoruz.

Çünkü yuk bindirme olmuş vites kutusu çatlak yağ kaçağı var şanzıman arızalı 310 bin tl faturanız var. 10 gün önce arabada hiçbir şey yok sapasağlam dediler. Simdi 310 bin tl fatura. Ses kayıtlarım da duruyor 1 senedir yalvarıyorum bu arabayı bir usta mudur birileri alsın gündelik hayatta binsin anlasın arızayı diye. Israrla arıza yok dediler. En son arızayı ben keşfettim bana 310 bin fatura çıkardılar. Arabayı gider haldeyken kim niye p konumuma alsın zaten geçmez diyorum. Evet ama yapacak bir şey yok garanti red verdi diyor. Mahkeme yoluyla hakkımı arayacağım. Acil bir şekilde iletişime geçilmesini istiyorum.

29 Ağustos 2023 19:44

Ayrıca arabama bugün servisteyken başka bir araba vurmus. Araba serviste dururken bile değer kaybediyor kaza yapıyor böyle saçma sapan bir durum olamaz

31 Ağustos 2023 08:42 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Eylül 2023 23:46

Geri dönüş yapılmasını bekliyorum.

07 Eylül 2023 14:36

Renault adlı bu kotu firma ne zaman iletişime geçecek benimle, dava sürecini başlatacağım gerekli evrakları yollarlarsa!

23 Eylül 2023 09:19

Renault ne zaman dönüş yapacak bana acaba 1 ay oldu ne kadar bos adam varsa reno genel merkeze doldurmuş galiba

Renault Clio Yetkili Servis Deneyimi

Necip
06 Aralık 2023 21:09
Renault Clio Yetkili Servis Deneyimi

04 Temmuz 2023 10:54
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Şanzıman Ve Motor Sorunları

Sedat
19 Şubat 16:46
Yakub sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Yakub
11 Aralık 2024 09:53
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Renault Araç Arızaları İle İlgilenmiyor.

Nurşen
30 Temmuz 2024 13:39
Renault Araç Arızaları İle İlgilenmiyor.