Renault Clio 5 1.3 Şanzımandan Gelen Vuruntu Sesi

26 Ağustos 2023 12:5914.858

2020 model Clio 5 1.3 aracımda frene hafif basınca vuruntu sesi geliyor. Bununla ilgili birkaç servise gittim. Önce debriyaj setini değiştirdiler. Ses gitmeyince şanzımandan dediler. Son olarak Mahmutbey çetaş servisine götürdüm. Şanzımanla ilgilenmek için Renault genel merkezle görüştüler. Bana emsal bir araca bakılacağını onda da aynı problemin olup olmadığının tespit edileceğini söylediler. Ancak serviste 1.3 motor araç yoktu gelin arabanızı alın dediler. Sonra genel merkezle görüştüğümde konuyla ilgilendiklerini şu an uzmanların ne bu şanzımanlara yönelik ne yapılabileceğini araştırdıklarını söylediler. Anlayacağınız problem çözülemiyor.

28 Ağustos 2023 08:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Yalçın
2 Ekim 2023 14:44

Renault'tan bana ulaştılar. Uzman teknisyenlerle birlikte test sürüşüne çıktık. Sonrasında aracın şanzımanını makineye bağlayarak değerlerine baktılar ve anormal olduğunu söylediler. Nihai olarak şanzımanı değiştirdiler.

Hamit
Benzer Şikayeti Var
1 Mart 2024 22:10

Gebze'de megandan iyi anlayan değerli bir ustaya götürdüm ve usta bu sesin sadece ses olarak var olduğunu söyledi. Vites geçişlerinde yağın aktarılma sesi olduğunu söyledi ve bir sorun teşkil etmeyeceğini belirtti. Servise çok güvenemedim. Ve bu sıkıntı 2021 sonrası tüm meganlarda varmış. Ben bizzat dört meganda denedim şahit oldum

Renault Clio 1.3 Tce Debriyaj Seti Arızası

25 Haziran 2024 17:1612.767

2020 model Clio 1.3 tce araç sahibiyim km 74. Xxx. Aracım takribi 40.000 km de iken frene bastığımda ayrı tekrar gaza ba...

Renault Clio 1.3 Tce Debriyaj Seti Arızası

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular