Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 1.3 Tce Debriyaj Seti Arızası

Renault Clio 1.3 Tce Debriyaj Seti Arızası
25 Haziran 2024 17:16

2020 model Clio 1.3 tce araç sahibiyim km 74. Xxx. Aracım takribi 40.000 km de iken frene bastığımda ayrı tekrar gaza bastığımda ayrı önden vuruntu sesi geliyordu. Başlarda ara ara olan bu arıza zaman içerisinde git gide artarak bugünlere kadar geldi. Aracımın tüm bakımlarını yetkili servis olan Renault Gürses'te yaptırdığım için bu arıza ile ilgili defalarca belli periyotlarla servise götürdüm. O zamanlar aracın kendi garantisi devam ediyordu. Lakin her seferinde araçta bir şey yok diye beni geri gönderdiler. Taki bahsettiğim servise yeni işe başlayan bir abimizle karşılaşana kadar benim sorunumu kimse bulamadı. Kendisiyle test sürüşüne çıktık ve orada öğrendim ki aracın arızası debriyaj setinden kaynaklıymış. İşini bilen birine denk gelip arıza bulunana kadar aracın normal garantisi bitmiş oldu bakımları serviste yaptırdığım için iyi niyet garantisi devam ediyor. Mevcut şikayetim aracın garantisi olduğu dönemlerde var olduğu ve servis tarafından bulunamadığı için garanti kapsamında yetkililerden çözüm istedim. Genel merkezden K**** hanım aradı (kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum) sağ olsun elinden geldiğince yetkilileriyle görüşüp bir şeyler yapmaya çalıştı. Bende söylenen rakamı mecbur olduğum için kabul ettim fakat gerçekten ödeyebileceğim bir rakam değil. (Etik olması açısından verilen fiyatı belirtmek istemedim ama rakam gerçekten çok yüksek) Fakat araştırmalarım dahilinde bu ve buna benzer sorunlar yaşayan insanlar var. Belli bir uğraş sonucu çözüme ulaşmışlar. Benimde yetkililerden ricam şudur. Servisin garanti varken bulamadığı bu büyük arızanın faturasını benim gibi aracının bakımlarını vs. Aksatmadan yetkili serviste yaptıran bir kullanıcıya yüklememeleri.

25 Haziran 2024 17:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Renault Clio 5: Güvenlik Ve Performans Sorunları

12 Ekim 2024 14:25

Renault Yeni Clio 5'in Garanti Kapsamında Titreme Ve Vurma Sorunu

Ahmet
20 Mayıs 2024 12:50
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 1.3 Şanzımandan Gelen Vuruntu Sesi

Yalçın
26 Ağustos 2023 12:59
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
09 Şubat 2025 19:42
Renault Clio'da Kronik Gaz Kelebeği Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 2020 Model Mağduriyeti

28 Aralık 2023 21:09