Şerif sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral ÖTV'siz Araç

Renault Austral ÖTV'siz Araç
24 Haziran 2024 23:32

Austral model araç talebim sebebiyle çeşitli bayileri aradım. Bunlardan Antalya Zamanlar Bayi ve Eskişehir Sararlar Renault bayileri ellerinde Techno paket araç olduğunu söylediler. Ben de babamın 20 Haziran tarihinde %90 engelli raporu çıktığını ve aracı almak istediğimizi ilettim. Direkt bu aracı ÖTV'siz vermiyoruz dediler. Ama diğer aradığım birçok bayi vereceğini beyan ettiği için bizzat İstanbul ve Edirne'de zaten görüştüğümde araç bulunursa alabileceğimizi beyan ettikleri için aradığımı belirttim. Yok, size araç satamayız deyip diyaloğu kestiler. Yıllarca devletine milletine onurla hizmet etmiş biri olarak ve OYAK üyesi de olduğum halde bu yaşanılan şeyin mantıklı bir açıklamasını bana yapabilir misiniz? Nasıl bir şeydir bu? Edirne'de aldığım aracı Eskişehir'de Antalya'da alamıyorum. İstanbul'da olsa alabileceğim aracı bu bayilerden alamıyorum. Bu konuyu gerekli mercilere de yazılı olarak ileteceğim. Büyük hayal kırıklığı yaşadığımı ve çifte standart yapıldığını da söylememe gerek yok.

profile profile profile
25 Haziran 2024 08:38 (Şikayetten 9 saat sonra)
26 Haziran 2024 14:08

Özellikle belirtmek isterim ki Edirne bayi gerekli her türlü yardımı yaparak ellerinden gelenin fazlasıyla yardımcı oldular ve mesai saatleri dışında bile satış yetkilisi Emrah hanım ile ekibi yardımcı oldular. Bunu yazarken onların bu süreçte örnek yaklaşım ve tutumlarına da teşekkür etmek isterim, sitemim diğer belirttiğim bayiler içindi. Bunu da göz önüne alarak örnek davranışlarıyla müşterileriyle ilgilenen çalışanların mağdur olmasını istemem. Saygılarımla

Şükrü
Şükrü

Sarar şımarmış, çok kar etmek istiyorlar, Reno Mais niye müdahale etmiyor.

Abdullah
Abdullah

Ankara da Opel Grandland modelini veriyorlar. O nu alın. 1900000 TL aracı 1600 TL üzerinden engelli kapsamında veriyorlar.

Volkan
Volkan

Kronik sorunlu PSA Opel grubu, 1.2 benzinli ya da 1.5 dizel fark etmez ayrı ayrı sorunlu. 5 yıl satılamayacak bir araç için 2 yılda garantisi biten kronik sorunlu bir araç seçmek mantıklı değil.

Vahdettin sonuçtan hiç memnun değil

Engelli Araç Sahibi Olarak Renault Günerler Servisinde Yaşadığım İlgisizlik Ve Mağduriyet

28 Mayıs 2025 22:12
Önder sonuçtan çok memnun