Tevfik sonuçtan çok memnun

2017 Renault Clio4 1.5 Dci İcon Araç Far Yanma Sorunu.

2017 Renault Clio4 1.5 Dci İcon Araç Far Yanma Sorunu.
28 Nisan 2024 23:14
Tevfik'in Teşekkür Mesajı
“2017 model Clio4 1.5 dCi icon aracımızda yaşamış olduğumuz sorunun giderilmesi ile ilgili talebimize saatler içinde dönüş yaparak, çözüm üreterek bizleri mutlu kılan; başta Renault olmak üzere, değerli müşteri temsilcimiz sayın Yasin bey’e çok yakın ilgi, nezaket ve servis sürecindeki yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum.”

2017 model Renault Clio4 İcon 1.5 dCi aracımız park halinde iken farları sürekli olarak 3~5 saniye kadar yanıp sönüyor. Bugüne kadar çok önemsemedik ama Şikayetvar.com da yapılan şikayet yorumlarından öğrendiğimiz kadarıyla 2017 model Clio4 araçların çoğunluğunda bu yazılımsal sorunun yaşandığını ve Renault'un araç sahiplerine bu fabrikasyon sorunun çözümü için yardımcı olduğunu görüyoruz.
Yaşadığımız bu nahoş sorunun giderilmesi için Renault'un acilen bizimle de iletişime geçmesini rica ediyorum.
Tevfik K***
0(505******37
Polatlı/Ankara

29 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)
29 Nisan 2024 20:37

2017 model Clio4 icon aracımda park halinde iken far ve stop lambalarının yanıp sönmesi sorununun giderilmesine yardımcı olunması ricası talebimi on iki saat gibi çok kısa bir sürede değerlendirip, çözüm üreten başta Renault Mais’e ve bizimle iletişimde bulunan değerli elemanları Yasin bey’e çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilk tercihimizin Renault Mais olacağını düşünüyor ve tavsiye ediyorum.

23 Mayıs 2024 16:57

Recep
Recep

Sorun çözüldü mü ve nasıl çözdüler ücret talep ettilermi

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 4 LED Far Sorunu

Muharrem
07 Kasım 2024 10:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Park Halindeyken LED Farların Kendiliğinden Yanıp Sönmesi Sorunu

02 Haziran 2025 18:49