Can sonuçtan hiç memnun değil

1.3 Tce Motor Risk Hatası Renault Sıfır Müşteri Memnuniyeti.

26 Ağustos 2023 05:26

Renault ve mağduriyet

2020 Clio 1.3 tce Aracımı sabah çalıştırdım da motor risk hatası aldım Renault yol yardımı aradım ve aracı çekici ile almalarının gerektiğini söyledi. Ben daha 1-2 hafta önce km olmadan 27 binde 3. Bakımını yaptırdım. Tatile gideceğim diye aracımın Max garanti mevcut iki yıl, yol yardım servisini göndermelerini rica ettim çünkü aracın mevcut garantisi bittiği için yol yardım hizmetinden ücret talep edileceğini söyledi. Yapılan Max garanti için niye ücret ödedik? Ve çekici için Max garanti yapılan firmadan geleceğini söylediler. Şu anda saat 04:56 ve yaklaşık 24 saat uykusuz nöbet sonrası aracın içinde bekliyorum. Renault'un Maxi garanti yapan firmasına ulaşmasını beklerken müşteri hizmetleri, firmaya ulaşamadıklarını bildirdi ve bana evime gitmemi söyledi. Ben de araç başında beklediğimi ve otel rezervasyonumun olduğunu, mağduriyetimin giderilmesini ve gerekirse ikame araç verilmesini talep ettim. Ancak hiç ılımlı ve sonuç odaklı bir hizmet yok, sürekli olarak 'haklısınız' deniliyor. Bu ikinci garantili Renault aracımdan sonra asla tercih etmeyeceğim. Koskoca Renault bir aracı çektiremedi, yol yardımı gönderemedi. Bu kadar değersizleştiremez bir marka müşterisini. Unutmayın, kaybedilen her müşteri servettir.

28 Ağustos 2023 08:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Serkan
Serkan

Hocam sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse neler yaptılar, aynı sorun ile bugün aracım servise çekiliyor da.

Sıfır Renault Taliant 2021 Hatalarını Garantiden Yapılmama Mağduriyeti

Görkem
13 Eylül 2023 13:00

Kerem
14 Temmuz 2023 14:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 2020 Model Mağduriyeti

28 Aralık 2023 21:09