Regal Marka Çamaşır Makinesi (Vestel) Garanti Fiyaskosu

Hazal
22 Şubat 2024 15:25

İki sene önce satın aldığımız Regal marka çamaşır makinesini aldığımıza alacağımıza bin pişman olduk! Geçtiğimiz kasım ayında yani yaklaşık dört ay önce makinenin şiddetli, aşırı gürültülü ve sarsıntılı şekilde yürüdüğünü Vestel'e ilettik. Bu şikayetimizden sonra makine tam üç kez servise gönderildi. Üçüncü gidişinde makinenin ayıplı bir mal olduğu ortadayken cihazda problem yok diyerek hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler. Çektiğimiz videoları hatırlatıp cihazın evimize dahi zarar verecek şiddette sarsılıp yürüdüğünü söylediğimizde, bize çağrı merkezinden " videoları izledik ama yapacak bir şeyimiz " yok şeklinde beyanda bulunuldu. Bu markanın tüketici haklarından bihaber olduğu çok açık. Çamaşır makinesinin neredeyse patlayacağı videoyu dördüncü kez kendilerine atmamıza rağmen aklımızla alay eder gibi yetkili servislerini ayak değiştirmek için evimize yollamak istediler. Makinenin servise götürüldüğü ilk üç sefer ayak dahi değiştirilmemiş demek ki! Kasım ayından bu yana dördüncü kez hiçbir şey yapmadan sadece göstermelik şekilde makineyi alıp götürmelerini bekleyecek değiliz. Şu an hamileliğimin dokuzuncu ayına gireceğim. Hamileliğimin altıncı ayından beri Vestel'in bu saçma sapan hizmet politikasının mağduru olarak yaşıyorum. Bunlar yüzünüzden 35. Haftaya kadar bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp hastane çantamı dahi hazırlayamadım! Bu arada da her ayın bilmem kaç günü cihazınızla uğraşmak ve yetkili servislerinizi evde beklemekten mesleğimi icra edemez oldum! İyi niyetle çözüm üreteceklerini bekleye bekleye bugüne kadar geldim. Ayıplı malınıza karşı kullandığım seçimlik hakkım gereğini yerine getirmezlerse de bekleyecek değilim. Tüketici Hakem Heyeti öncelikli olmak üzere bunları şikayet edebileceğim tüm kurum kuruluşlara şikayet edip bu durumu basın yayın organlarına duyuracağım.

Edip sonuçtan hiç memnun değil

Edip
18 Mayıs 2024 13:17

Regal Çamaşır Makinesi Yazlıkta Arıza Yaptı, Mağdur Oldum

Didem
27 Ekim 2024 19:27
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Eylül 2024 11:18
Vestel Regal Marka Çamaşır Makinesi, Traktör Gibi Çalışıp Yerinden Yürüyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 22:30
Fethiye sonuçtan hiç memnun değil

Fethiye
11 Aralık 2023 19:48