Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Regal Bizi Mağdur Etti

20 Ağustos 2024 14:50

8104424543, 8104424538. Montaj kayıt numarasıyla İstanbul Esenyurt Prestij Park sitesinde sahibi olduğum dairelere iki klima satın aldım. Site yönetimi gereği montaj için vinç gerekli ve ücreti kullanıcı olarak kendi cebimizden karşılamamız gerekiyordu. Atanan montaj servisiyle birkaç defa iletişim kurup bölgeyi bilip bilmediklerini, siteye montaj yapıp yapmadıklarını sordum. Siteyi bildiklerini, daha önce montaj yaptıklarını, personelin deneyimli olduğunu dile getirdiler. Buna dayanarak bir klima montajının yaklaşık ne kadar süreceğini sorduğumda 1 ila 1,5 saat süreceğini dile getirdiler. Ben de ikişer saat olarak hesaplayıp 4 saatlik vinç ile pazarlık yapıp gelecekleri güne organize ettim. İlk klima montajı 4 saatten uzun sürdü. Sorun eski tesisatın farklı bir marka olduğu ve boruların aynı olmadığı yönündeydi. Her neyse dedik montaja devam ettik. Klima sökme parası adı altında bir ücret talep edildi, tamam dedik sanırım sistem bu şekilde çalışıyor. Ardından borular uyumlu değil diye kaynak yapılacak, onu da farklı bir kişi gelip yapacak, o da ücretli denildi. Saat ilerleyip vinç operatörüyle sıkıntı yaşamaya başladığımız için ona da tamam dedik. İlk vincin mesaisi bitti, ikinci daire için ikinci vinci çağırdık. Yaklaşık 4-5 saat onunla uğraşıp mesai bitiminde akşam 8'e doğru beni aradı, daire içinde topraklama mevcut değil, o yüzden klima montajını yapamayacağım, elektrikçi çağırıp topraklamayı yaptıktan sonra gelip dış üniteyi o şekilde bağlayacağım dedi. Peki dedim, 4-5 saattir uğraşıyorsun, neden mesai bitmeden haber vermedin, site içi teknik birimi çağırıp düzenlemesini yapalım diye sorduğumda, yapacak bir şey yok deyip geçiştirdi. Diğer daireyi de topraksız bağladım, çalıştı ama bu çalışmadı diye cevap verdi. Peki kardeşim, topraksız bağladığın klima tekrar arıza verdiğinde gelip servis vereceksiniz, güzel hoş. Peki bundan sonraki vinç durumu nasıl olacak? Yine yapacak bir şey yok diye cevap verildi. İşin sonunda iki kere vinç parası verildi. Montaj ve boru kaynağı olarak tekrar para verildi. Finalde birinci dairede topraksız bağlanmış bir ünite, ikinci dairede tamamlanmamış montaj mevcut. Bunların ödemelerinin hepsi dekontlu. Süreci çözümlemek için Vestel müşteri hizmetlerini aramama rağmen günlerdir oyalanıyorum. Ortada bir mağduriyet ve çözülmemiş bir iş var. Vestel'in müşteri hizmetlerinin olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmasını bekliyoruz. İşin sonunda işi maalesef hukuksal boyuta taşımak zorunda kalacağız gibi görünüyor.

03 Eylül 2024 19:33

Şirketten maalesef bu süreç içerisinde olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadı, sanırım son kullanıcıyı bezdirme politikasıyla iş sürdürüyorlar. Vestel ve alt markaları pişmanlıktır

23 Eylül 2024 12:40

23.09.2024 tarihi itibariyle, bu süre içerisinde 3 kez randevu verip gelinmedi. Kendini sorun çözüm departmanı olarak tanıtan a*** hanım. En son cuma akşamı 18:13 te aradığında telefonumun meşgul olmasından dolayı, 5 dakika sonra dönüş yapmama rağmen mesai saatleri dışında olduğu belirtilerek. Tekrar oyalandım. Bugün farklı bir müşteri temsilcisi arayarak o kişi farklı bölgeye bakıyor ben ilgileneceğim diye mantıksız bir cevap vererek tekrar süreci baştan başlatacak gibi görünüyor. Garanti süresi bitmek üzere cihazın ama maalesef tek bir sefer bile kullanamadık.

28 Aralık 2024 12:15

Tarihler 28.12.2024. Hala ne olumlu ne de olumsuz dönüş aldım, Markayı tercih edecek kişilere umarım referans olur şikayet kaydım. Montajdan yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen tek bir sefer bile ürünü kullanamadım. Regal marka klima alacak kişiler bu durumu göz önünde bulundururlarsa faydasına olacaktır.

09 Ocak 2025 17:52

09.01.2025 tarihine geldik, şu anda müşteri temsilcisi tarafından telefonda bekletiliyorum ve sayısız kere yalancı muamelesi görüyorum, buna rağmen deliller sunuyorum ve nasıl başarıyorlarsa tekrar geri dönüş yaptıklarında farklı bir yalanla gelip itham etmekten utanmıyorlar. Günün yeni yalanı maalesef, gönderdiğimi söylediğim montaj için haksız kendilerine ait olmadığını söylediler, bende Vestel iletişim merkezine attığım dekontları, tarihleri ve kişinin numarasını paylaştım şu anda telefonda bekliyorum. Kişinin gizliliğini ihlal etmemek adına numara ve kişisel bilgilerini saklayarak paylaşmaktayım şu anda

Raif
06 Temmuz 2023 14:51
Rujhat sonuçtan hiç memnun değil

Rujhat
08 Ağustos 2024 11:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
01 Haziran 2025 22:39