QNB Finansbank Usulsüz İşlem Yapıyor

17 Ağustos 2024 19:12

QNB Finansbank ın uzun yıllardır müşterisiyim. Bir buçuk ay önce ödemede sıkıntı yaşadım. Ticaret yaptığım yerden tahsilatta gecikme yaşadım. Bende alım yaptığım firmaya ödeme yapmam gerekiyordu. Hesabıma ödeme yapmak için yatırdığım parayı benim iznim ve talimatım olmadan kredi kartı borcu adı altında kart borcuma tahsil edildi. Benim iznim olmadan hesabıma girip hangi çalışan hesabımdan parayı aktardıysa şikayetçiyim. Ben tedarikçime ödeme yapamadığım için güven ve iş kaybına sebep oldu. Bununla birlikte bankalar tarafında da sicil bozukluğu gerçekleşti. Konuyla ilgili bankayla kredi kartımın kapanmadan yapılandırılmasını ve daha fazla faiz işlemeden mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ayrıca günlerdir çözüm merkezi isimli yerin işleminiz yapılıyor denilerek bekletiliyorum. Çözüm olarak yüksek faiz oranı, 36 taksitli ve kart kısıtlamalı bir sonuç sunuyorlar. Benim kredi kartımın kapatılmadan yapılandırma başvurumun üzerinden geçen zaman işletilen faizin mahsup edilmesini istiyorum. Gerekli tüm mercilere şikayet oluşturacağım.

17 Ağustos 2024 20:01 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Kürşat
Kürşat
27 Ağustos 2024 11:24

Şikayetim üzerine 30 farklı müşteri temsilcisiyle görüşme yaptıktan sonra QNB Finansbank hala benim yapılandırma talebimi gerçekleştiremedi ve sürekli faiz işletiyorlar. Benim iznim olmadan para aktarması yaptıklarını kabul ediyorlar ama nedense düzeltme yoluna gitmiyorlar. Yasal süreyi doldurmaya çalışıyorlar sanırım. Bende tüketici koruyan ne kadar kurum varsa şikayetçi olacağım. Yaklaşık bir aydır faiz işletiliyor borcuma. Bunların hepsini talep edeceğim.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

QNB Türkiye'ye Güven Sorunu Ve Kart Kullanım Kısıtlaması!

20 Şubat 2025 15:49
Ozden sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 10:28
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Yapılandırma Talebime Yanıt Alamıyorum

04 Aralık 2024 20:29