Volkan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Değerlendirme Süreci Sorunu

28 Şubat 2024 12:39

Birkaç gün önce QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden kredi kartı isteği yaptım 29 unda biten kampanyasından faydalanmak istiyordum ancak kartım hala değerlendirme sürecinde görünüyor. Kartıma otomatik onay aldım fakat BDDK limiti yüzünden onaylanmadığı bilgisini verdiler. 300k lik kredi kartımı iptal ettirdim (iptal ettirdiğim bankam kartımı iptal etmemem için gayet yüksek tutarda Chip Para teklifi yapmasına rağmen) ardından tekrar başvuru yaptım şimdi de değerlendirme sürecinde geçemiyor. Bu kampanyadan faydalanamazsam bankanızla olan tüm faaliyetlerimi sonlandıracağım.

29 Şubat 2024 16:46

Herhangi bir sonuç elde edemedim, bugün kampanyanın son günü ve hala değerlendirme de duruyor. Bir daha kesinlikle QNB Finansbank ile çalışmayacağım, kesinlikle tavsiye etmiyorum.

28 Şubat 2024 12:43 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Volkan
Volkan
29 Şubat 2024 16:38

Herhangi bir sonuç elde edemedim, bugün kampanyanın son günü ve hala değerlendirme de duruyor. Bir daha kesinlikle QNB Finansbank ile çalışmayacağım.

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 01:57

08 Aralık 2023 21:35