QNB Finansbank Fatih Şubesinde Üslupsuz Temsilci Ve Alınmayan Hesap Dökümü

08 Eylül 2023 15:36

08.09.2023 tarihinde İstanbul - Fatih QNB Finansbank şubesine, vize başvurularında talep edilen 3 aylık hesap dökümünü talep etmek için gittim. Müşteri temsilcisine talebimi dile getirdiğimde, 'imza yetkilisinin tatilde olduğu ve başka şubeye gitmem gerektiği' iletildi. Şubede bulunan imza yetkilisinin tatile çıkmasının benim sorunum olmadığını ve şube şube gezemeyeceğimi ilettiğimde, 'Bu benim de sorunum değil' diyen müşteri temsilcisi ile karşılaştım. Bunun üzerine kendisini şikayet etmek için ismini sorduğumda 'Sen nüfus memuru musun, adımı vermiyorum' dedi. Sonrasında adının K*** olduğunu bir başka şube çalışanından öğrendim. Şimdi sizlere soruyorum. 1. Şubede yetkili olup olmadığını tespit edecek ve organize edecek şube müdürü değil midir? Eğer bu işi yapamıyorsa, neden o koltukta oturmaktadır? 2.bir müşteri temsilcisi, 'sen nüfus memuru musun? Git işlemi nereden yaptırıyorsan yaptır.' diyerek konuşma üslubunu nasıl takınabilir, sizlerin çalışan kalitesi bu mudur? Bu arkadaş hakkında işlem yapılmasını ve bilgi verilmesini talep ediyorum. 3. Vizem yalnızca şube müdürünüzün koordinasyonsuzluğu nedeniyle kabul edilmezse, benim zararımı kim karşılayacak?

08 Eylül 2023 15:41 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

01 Kasım 2023 15:25

24 Aralık 2024 10:47