12 Kasım 2024 14:51

Ürün cuma günü İstanbul Avrupa yakasındayken PTT Kargo müşteri hizmetlerini arayarak 2753512491290 kargomun adresinin eski iş yerim olduğunu ve İzmir-Buca'dan şubeden teslim almak istediğimi belirttim. Güler hanım durumu not aldı ve şubeye ileteceğimi söyledi. Pazartesi kargomun İzmir bdm merkezine geldiğini gördüm ve sabah 08.08 de dağıtıcıya teslim edildi. Mesajı geldi. İnternet üzerinden PTT iş yerinden teslim almak istiyorum. Talimatını verdim. Tekrar müşteri hizmetlerinden Güler hanımla görüştüm. Güler hanım tekrar şubeye ulaştığını ve arkadaşların arayacağını belirtti. Ancak kimse aramadı. Kargonun pazartesi öğleden sonra saat 3 de İzmir bdm merkezine geldiğini gördüm. İnternetten Bdm adresine baktım ancak Buca'daki şubeler kapatılmış ve bilgiler internet üzerinden silinmemiş. Mesai saatleri bittiği için gitmedim. Salı günü tekrar kargonun dağıtıcıya teslim edildiği mesajı geldi. Güler hanıma tekrar ulaştım. Durumu belirttim talimat verdiğini söyledi ancak saat 12.30 sıralarında dağıtıcı tarafından arandım işyerinde olduğunu ve oraya bırakıp bırakmayacağını sordu. Ben talimat verdiğimi ve neden talimatlara bakmadığını belirttim. Bana kaba bir şekilde "Sekiz dokuz saat direksiyon sallıyorum nimeti Allah verir. Nereye yazarsan yaz. Burada iş yerine bırak talimatı var. Nereye bırakayım alakasız üniversitenin orada bir iş yerine mi bırakayım " dedi. Dağıtıcı eski patronuma paketi bıraktı. Be benden ne bir kod aldı. Be de bilgi sisteme de kendisine bıraktım bilgisini belirtmiş.

İşin özeti işlemeyen bir sistem var, okuma yazma bilmeyen personelleri var. Elinizden geldiğince hizmet almamaya çalışın! Güler hanım yardımcı olmaya çalıştı ancak PTT Buca dağıtım şubesi ve dağıtıcı işini yapmadı.

11 Eylül 2024 07:52
PttAVM PTT'nin Kargoları Teslim Etmemesi
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
07 Kasım 2024 19:17
PTT Kargo İle Yaşanan Teslimat Sorunu

PttAVM PTT Kargom Nerede?

Fazıl
22 Temmuz 2024 18:43
PttAVM PTT Kargom Nerede?

Burak
14 Kasım 2024 14:27