Erman sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo PTT Başakşehir Gümrük Ambarı Telefonu Epeydir Açmıyor, İyiler Mi?

09 Ocak 2024 16:25

PTT ile yurt dışından gelen gönderim günlerdir PTT Başakşehir gümrük ambarı diye bir yerde bekliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bizden farklı bir yer biz müdahale edemiyoruz gibi şeyler söyleyip 02126717436 numaraya ulaşmamı istiyorlar. Sorun şurada ki PTT Başakşehir gümrük ambarı prensip olarak telefonlara bakmıyor sanıyorum. 3 gün boyunca aradım durdum telefonu açmıyorlar, ve uzun aramalar sonunda müşteri temsilcisi meşgul sonra deneyin deyip kapatıyor telesekreter. Bende merak ettim başlarına bir şey mi geldi, göktaşı falan mı düştü o bölgeye, gömü falan mı buldular komple çekip gittiler. Telefonlara bu kadar uzun bakılmıyorsa başlarına bir şey gelmiş olmasın, yakınlarda biri varsa bir kontrol ediversin lütfen biz ulaşamıyoruz. Başka kargo firmalarından farkınız olarak ulaşılamamak ve kargoyu günlerce bekletmek artı bir özellik değil bilginiz olsun. Eğer santral bölümünde de 2 kişi çalıştırıyorsa da PTT ye aşk olsun o zaman

profile profile
Erman
Erman
15 Ocak 2024 14:15

Mail ile iletişime geçip bu verilen numara bizim değil su numaraları arayabilirsiniz demişler, aradım. Kargonuz iade sürecine girmiş geri gidiyor bir şey yapamayız diyorlar. Onun öncesinde bir mesaj, bir arama olsa hani bizde kargo gelmiş bilsek iyi olmaz mıydı. Kargo gümrükte ama bizim haberimiz yok, sonrada iade süreci. Niye bir telefona mesaj atıp aramıyorsunuz çok mu zor. Anladık gümrük ücreti var, vereceğiz parasını, o sebeple bekletmek nedir, Silivri'ye getiremiyorlarmış. Yahu kargonun anlamı zaten size ürün getirip götürmesi değil mi

Şeyda
Şeyda

Merhaba, size sonradan hangi numarayı verdiler bir de nereye mail attınız? Şu an biz de aynı problemi yaşıyoruz bir türlü ulaşamıyoruz

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
13 Ekim 2023 14:52
Sss sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo'nun Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle İade Edilen Kargo

19 Ocak 2025 13:28