PTT Kargo Ankara Keçiören Dutluk

12 Mart 2024 19:56

1art cuma günü Azerbaycan'a kimlik evrakımı kargo olarak gönderdim. Acil lazım oldu diye. 12 gün oldu daha benim kargom gitmedi. Acil gitmesi gerek dediğim halde bugün şubeye gidip bilgi aldığımda bana takip siz gönderim yaptık bekleyin demeleri.cok sinir bozucu. Bir de ben yeniyim bilgileri yaz arkadaş gelir o gönderir. Arkadaş da kafasına göre gönderim benim kimlik ortalıkta yok ben kime diyeyim nereden yardim aliyim. Benim kimlik nerede. Şikayetçi olduğum yer Ankara Keçiören Pınarbaşı Dutluk şube. Dalga geçer gibi is yapıyorlar benden takip numarası isteyen şube arkadaş vermediniz bana şifre gelmedi dediğimde biz takısız gönderdik diye dalga geçiyorlar. Ben nereye gideyim. Kimden bilgi aliyim. Benim kargom nerede bilmiyorum ne zmn ulaşır. Ne olur yardim edin.

14 Mart 2024 00:44

Ben şikayetçi olduğum şubenin ses ve vidyo görüntülerinin incelenmesini istiyorum. Tarih. 1mart 2024. Mekan. Ankara Keçiören. Dutluk şube. Pınarbaşı Mahallesi. Bugün ben yeniden şubeye gittiğimde beni yalan diyorsunuz diyerek itam ettiler benim zoruma gitti. Hem suçlu hem de güçlüler. Ses çıkarmadıkça yüze çıkmaya çalıştılar. Lütfen Benim evraklarımın aciliyeti vardı. Kafama göre göndermedim evrakların gideceği yerin bize tanıdıkları sürenin bitmesine iki gün kaldı. Benim kimlik nerede doğru düzgün bilgi verin artık.

17 Ocak 2024 10:11

04 Ocak 2024 10:49