Esra sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 01:17

Eylül ayında sıfır olarak taktırdığım Protherm kombi, Ekim ayında F01 hatasıyla bozuldu. Önce anakartı değiştirildi, sonra sorunun pompadan kaynaklandığı söylenerek pompa değiştirildi. Şimdi ise Kasım ayında F04 hatasıyla tekrar bozuldu. Üç aylık kombinin sürekli farklı hatalar vererek bozulmasını kabul etmiyorum. Ürünün hatalı olduğunu düşünüyorum ve yenilenmesini talep ediyorum.

Esra
Esra
02 Aralık 2023 16:23

Gelen servis ürünün ateşleme hatası olduğunu söyletip düzelttiğini söyleyip gitti. Ürün ertesi gün yine F04 hatası vermeye başladı tekrar gelen servis bu sefer sorunun kombiye dışarıya bağlı olan havalandırma borusundan dışarıdan giren hava olduğunu söyletip borunun bağlantısını düzeltmemi ya da kombiyi boruya sıfır olacak şekilde daha yukarı monte ettirmemi bunu doğalgaz tesisatçısını çağırmamı söyledi. 2 aralıkta gelen tesisatçı servisin dediklerini yaptı ürün yine aynı hatayı verdi. 3 aylık ürün ile beni mağdur eden bu firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne ve BDDK ya şikayet edeceğim. Buz gibi havada sıcak sudan ve ısınmadan mahrum kaldım

02 Mayıs 2024 12:37

Yeni Alınan Kombinin Sürekli 01 Hatası Vermesi Ve Sorunun Giderilememesi

26 Ekim 2025 18:57
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 01:49
Protherm Arızalı Ürün Satışı