Prontotour Tur Taksitlendirmenin Dövizle Yapılması

09 Kasım 2023 15:05

Pronto Tour'dan bir yurt dışı turu satın alırken, taksit imkanı olduğundan bahsedildi. Taksitlerin tl bazında olup olmadığını birkaç kez sordum ve yazılı da ilettim. 180.000 TL'yi 4 taksit olarak 45.000 TL civarında 4 eşit taksit olacak şekilde kredi kartından ödeme yapmayı sözlü olarak teyitleştik.

Daha sonra bana dolar bazında aylık $1500 civarı bir ödeme planı çıkartıldı. Meğer $6000 civarında bir paketi turu dolar bazında 4'e bölmüşler.

Neden sözlü olarak böyle bir konuda anlaşamadığımızı ve yanlış yönlendirildiğimi anlayamıyorum. Son derece basit bir konu, müşteri danışmanına 2-3 kez telefonda söylememe ve teyit almama rağmen hala dolar bazında ödeme planı çıkartılıp uygulanmak isteniyor. Gerekiyorsa ses kayıtları tekrar tekrar dinlensin, bu konuyu nasıl teyit ettiğim anlaşılsın. Şikayetçiyim.

09 Kasım 2023 15:42 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Nur
Nur

Biz de p taksit ile yırt dışı tur satın alacağız ama fiyat euro yükseldikçe mi artıyor

28 Ağustos 2024 12:40
Pronto Tour Gitmediğim Vize Görüşmesinin Ücretini Kesiyor
Pronto Tour Gitmediğim Vize Görüşmesinin Ücretini Kesiyor

21 Mart 2025 14:17
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Erdinç
23 Şubat 2025 14:40