Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Belgesiz Rehber Çalıştırıyorlar

07 Şubat 2024 22:13

Pronto Tour Antalya şubesinden 01.02.2024 - 05.02.2024 tarihleri arasında düzenlenen Sharm El Sheikh turuna katıldık. Otele sorunsuz bir şekilde ulaştık ve Pronto Tour rehberi E*** Bey tarafından karşılandık. Ayrıca katılabileceğimiz ek turlar hakkında bilgi aldık. 04.02.2024 tarihinde Kahire turuna katılacağımızı belirttik ve uçak biletlerimiz alındı. Kahire'ye vardığımızda M******* isminde kendini rehber olarak tanıtan bir kişi bizi karşıladı. Kahire'deki müzeye gittiğimizde bu kişinin yeterli bilgiye sahip olmadığını anladık. Müzede gezerken polisler geldi ve bu şahsı götürdü. Nedenini sorduğumuzda bu kişinin gerekli belgelere sahip olmadığını öğrendik. Müzede yardımsız kaldık ve kendi imkanlarımızla gezdik. Daha sonra Sharm'daki rehberimiz E*** Bey ile iletişime geçtik ve bize başka bir rehberin geleceğini söyledi. Ancak Türkçe bilmeyen ve keyfi davranışlarda bulunan S**** isminde başka bir rehber geldi. Bizi Mısır piramitlerine götürdü ve orada satıcılarla tartışmaya girdi. Maalesef tur sırasında yaşanan bu olumsuzluklar nedeniyle verdiğimiz 700 euro'nun boşa gittiğini düşünüyoruz. Ayrıca tur programında belirtilen yerlere de gidilmedi. Pronto Tour'un belgesiz rehber çalıştıracağını hiç düşünmemiştim. İsterseniz yaşananlarla ilgili kişi ve mekan fotoğraflarını gönderebilirim.

09 Şubat 2024 12:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

29 Haziran 2023 15:25
Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:02

15 Nisan 2024 20:10