Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ayıplı Ürünü Değiştirmiyor

Muharrem
29 Mayıs 2023 14:13

Anneler Günü hediyesi olarak aldığımız Philips BRE245/05 markalı epilasyon aletini Media Markt mağazasından satın aldık. Çalışıyor mu diye denerken fark ettik ki tıraş başlığı takıldığında ikinci hız kademesi düğmesi çalışmıyor ve başlığı dışarı doğru iterek zorluyor. Ayrıca başlık ile cihaz arasında çok fazla boşluk kalıyor ve başlık oynuyor. Media Markt'a giderek ürünü iade etmek istedik fakat servise gönderilmeden alamayacaklarını belirttiler. Cihaz servise gitti iki hafta bekledikten sonra gelen cevap; "Cihaz kontrol edildi, sorun bulunamadı, kullanma kılavuzunu dikkatli okuyunuz." İşte tam bu noktada Philips "kalitesini" görüyoruz! Ankara yetkili servisi olan Volkan Elektronik daha kendisi kullanma kılavuzunu okumadan müşteriye ukalaca tavsiyede bulunuyor. Bunun üzerine ürünü teslim almadım ve Media Markt ile yeniden servise gönderdim. Kullanma kılavuzunu okuduğumu böyle bir şey yazmadığını ve aranmak istediğimi de belirttim. Bugün arayan servis çalışanı adı sanı belli değil, kendini tanıtma zahmetine girmedi. Önce yine cihazda sorun olmadığını kılavuzu okumamı söyledi. Bende kılavuz elinizde siz okuyun neresinde "bu ürün tıraş başlığı takıldığında ikinci kademeye geçmez başlığı dışarı doğru iter "yazıyor dedim. Okudu ve evet yazmıyor ama bu modeller böyle PİM var PİM itiyor PİM sizi uyarıyor gibi komik saçma şeyler anlattı.

Teknik servis bile cihaz hakkında bilgi sahibi değil. Bu sefer satıcıyı arayın. Ben bilmem ben ürünü gönderiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Birkaç ay önce de Philips 43 ekran TV aldım ve ekran kenarlarında ışık sızması vardı. Yine aynı servise gitti yine aynı kötü tamirhane tarzında adamlar beni arayıp aynı üslup ile konuşarak yine sorun yok demekle yetindiler. Özet ile yıllardır Philips markasına güvenip ürün alanlardansanız benim gibi, şunu iyi bilin. Diğer illeri bilemem ama Ankara'da ürününüze hiçbir şekilde hizmet alamazsınız. Her neyi bozuk ya da yanlış ise Volkan elektronik olağan üstü eğitimli, konuşmayı çok iyi bilen mühendis, teknisyen geçinip kullanma kılavuzunu okumadan ahkam kesen ustacıkları size hep sorun yok ürün sağlam diyecektir. Bu markayı tercih ederken bunu bilin.

29 Mayıs 2023 17:26 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, 31.07.2023 itibariyle www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Soru, görüş ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi

Arızalı Ürün, Red Edilen İade Ve Garanti Desteği

11 Eylül 2025 11:21
Nurayça sonuçtan hiç memnun değil

Philips BRE730/05 Islak Kuru Epilatör Mağduriyeti!

Nurayça
24 Temmuz 2024 13:34

Zehra
19 Kasım 2023 22:42
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
11 Kasım 2023 18:55