Gazi sonuçtan memnun

11 Kasım 2024 11:57
Gazi'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Philips Önaylar Elektronik Kartal Yunus'taki sözde yetkili servisten sonuna kadar şikayetçiyiz! Philips EP3347/90 model kahve makinemin garantisi olmasına rağmen garanti dışı bırakmak için ellerinden geleni yaptılar. Kayıt alan bayan, daha teknisyen incelemeden kayıt almadan ücret çıkacağını söyledi ve müşteri hizmetlerini arayın dedi. Ben de kayıt alınmasın, o zaman ilk müşteri hizmetlerini arayayım dedim ve kapıda müşteri hizmetleriyle konuşurken kaydı tamamlayıp iade çıkıp cihazımı garanti dışına çıkarmaya çalışmışlar. Daha 2 haftalık makine yanlış kahve çeşidi kullandığım gerekçesiyle ücret talep edildi ve bilgim dışında işlemler yapıldı. Böyle bir üslupsuz ve saygısızca işlem yapılmasını kabul etmiyorum. Madem hangi marka, hangi çeşit kahve kullanacağız, neden kılavuzda yazmıyor? Makinede o zaman neden toz kahve seçeneği var? Kahve makinesinde olan bir özelliği kullandığım halde kahve makinesinin kendi oluşturduğu sorun yüzünden ben sorumlu değilim. Benim yaşadığım sorunun aynısını yaşayan ve sayfaya şikayette bulunan emsal başka bir tüketici daha var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, sonuna kadar şikayetçiyim, tüm platformlarda ve mecralarda şikayetlerimi sürdüreceğim.

11 Kasım 2024 14:45

Kartal Philips Yetkili servisin ürünümden ücret almak için bahaneler üretmesinden sonra ve Philips Müşteri Hizmetlerinin konuyu dikkate almamasından sonra Kahve makinemi Göztepe'de bulunan Philips Yetkilisi servisi Özbek teknik isimle yere götürdüm, şu an Cihazım Göztepe Philips Yetkili servisinde, Cihazımın garantiden onarılmasını talep ediyorum, aksi halde gerekli tüm yasal haklarımı ve şikayetlerimi kullanacağım, tüm haklarımız saklıdır

11 Kasım 2024 17:34

Ürünüm şu an İstanbul Göztepe Philips Yetkili servisinde, Görüldüğü üzere Kartal Philips servisten ve üründen kaynaklı sebeplerden dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, Eğer sorunum çözülürse Tüketici hakem heyetinden de feragat ederim, ama eğer edilmezse Hem Tüketici Hakem Heyeti hem de Kartal önaylar elektronik Philips Yetkili serviste yaşadığım sıkıntıdan dolayı Avukat aracılığıyla Philips'i 'de Mahkemeye vereceğiz, Çünkü Kartal Philips Yetkili servisi benim onayımı almadan tamamlamadan kayıt açtı ve yine onayımı almadan iade olarak sistemden çıkış yaptı, bunları da usulüne uygun olarak yapmadı ürünü incelemeden servise kendi keyiflerince giriş çıkış yaptılar, ben Philips Yetkili servise güvenip kapı önünde beş dakika müşteri hizmetleriyle konuşurken benim bilgim dışında benim adıma işlem yaptılar, Artık bunun hangi suç kapsamına gireceğine avukatımız karar verir. Tüm haklarımız saklıdır. 11/11/2024

11 Kasım 2024 17:38

Şu anda Ürünüm Göztepe Philips Yetkili Servisindedir. Garanti kapsamında gerekli onarımların yapılmasını talep ediyoruz. Kullanıcı hatası olmayan bir ürün Garanti kapsamındadır, Eğer ürününüze güvenmiyorsanız satmayın!

14 Kasım 2024 11:23 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Kasım 2024 12:26
20 Aralık 2024 10:09

Teşekkürler

31 Mayıs 2024 23:47
PHILIPS Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi
S. Yz sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 14:35
kahve-makinesi-ogutucu-sorunu-ve-yetersiz-teknik-destek-2.pdf
kahve-makinesi-ogutucu-sorunu-ve-yetersiz-teknik-destek-1.pdf
Melike sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Kahve Makinesi İçin Hakem Heyeti Kararına Uymuyor

28 Eylül 2023 10:22