Nuriemre sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 12:59

Ağustos ayında Philips XC7057/01 7000 serisi süpürge aldım ve kasım ayından beri süpürgem serviste sürünüyor. İlk servise götürmemizin sebebi ekranda çıkan e1 hatası ve kendi kendine çalışmasıydı. 2 hafta sonra düzeldi diye bize verdiklerinde 7000 serisi yerine 8000 serisi gövde takmışlar. Bu gövdenin şarjı çok çabuk bitiyor ve çok yavaş şarj oluyordu. Normalde tek şarj normal hızda 100mt2 evimi çok rahat süpürebilirken, mutfağı bile süpüremez oldum. Tekrar servise gönderdik 1 hafta oldu. Şimdi de diyorlar ki Philips’e mail attık bekliyoruz ama aynı problem tekrar olursa yapacak bir şey yok. Ne demek yapacak bir şey yok? Ben süpürgemi çok rahat kullanırken ne oldu da bir anda böyle cevaplar almaya başladım? 1 aydan fazla süredir sabrediyoruz düzelsin diye ama artık yeter. Buradan şikayetimi dile getiriyorum lütfen benim süpürgemi en kısa sürede düzelmiş bir şekilde bana teslim edin. Aksi takdirde servis kayıtlarım ile birlikte Tüketici Hakları'na başvuracağım.
Ek olarak servisten aldığım destek ile ilgili gelen SMS’e olumsuz cevap verdik ve 3 gün içerisinde bizi arayacaklarını söylediler fakat arayan da olmadı.
Hiçbir şekilde Philips müşteri temsilcilerine ulaşamıyorum.

30 Aralık 2024 09:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Aralık 2024 14:43
Nuriemre
Nuriemre
30 Aralık 2024 15:44

Merhaba, Philips ev aletleri olarak benimle iletişime geçildi fakat bahsettiğim sorunun çözüldüğüne dair bir konu konuşmadık. Ürün ile ilgili problemim hakkında konuştuk, gerekli bilgilendirmeler yapıldı fakat dediğim gibi problem hala devam etmektedir. Problem çözüldüğünde şikayetimi değerlendireceğim ve çözülüp çözülmediğine dair yorumumu yazacağım.

Servis Sonrası Yanlış Parça Değişimi Ve Uyum Sorunu Yaşıyorum

05 Temmuz 2025 23:02
Servis Sonrası Yanlış Parça Değişimi Ve Uyum Sorunu Yaşıyorum
servis-sonrasi-yanlis-parca-degisimi-ve-uyum-sorunu-yasiyorum-1.jpg
Ahmet sonuçtan memnun

19 Ocak 2025 14:48
"Cihazın emici başlık tamiri yapıldı. İlgili müşteri hizmetleri ve ilgili teknik servis için teşekkürler."
Philips Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Süreci Hayal Kırıklığı

Philips XC7057/01 Süpürge Sorunu