Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Mandal Kırılması

22 Temmuz 2023 14:09

Philips 8000 seri şarjlı süpürgemin boru mandalı süpürge yaparken ekstra zorlama yapmadan kırıldı Balıkesir merkezde bulunan yetkili servisi aradım garanti kapsamanında olmadığını ücretli değişim yapabileceklerini söylediler. Süpürgeyi alırken Philips markasının sağlamlığına güvenerek almıştım güvenimi boşuna çıkardılar. Maalesef mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

25 Temmuz 2023 14:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Temmuz 2023 14:54

Süpürgenin parçası üretilirken süpürge yaparken kırılmayacak şekilde üretilmesi gerekmiyor mu süpürge yaparken kırıldı ve bu parça ile ilgili bir suru şikayet var kurumsal bir firma olarak hatalı parça üretiminizi kabul edin bence

26 Temmuz 2023 13:42

Sayın T., Geri bildiriminiz bizim için değerli olup ilgili birimler ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ahmet
28 Ocak 2024 23:10
PHILIPS Ev Aletleri Philips 8000 Dikey Şarjlı Süpürge Garantisi
PHILIPS Ev Aletleri Philips 8000 Dikey Şarjlı Süpürge Garantisi
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
26 Temmuz 2023 16:02

Sultan
26 Ağustos 2023 10:55
Philips Ev Aletleri Philips Şarjlı Süpürge Mağduriyetim
Philips Ev Aletleri Philips Şarjlı Süpürge Mağduriyetim

Ece
18 Ekim 2023 16:35
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Asiye
06 Mayıs 2024 22:10