Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürgem Tozu Hazneden Dışarı Vermeye Başladı

16 Mart 2024 20:03

Philips 3000 serisi Home run robot süpürgemi 4 ya da 5 ay oldu alalı, toz haznesinin şeffaf kapağından dışarı veriyor tozu dolayısıyla düzgün süpüremiyor iki kez servise gitti tekerleklerine toz toplanıyor dediler temiz bir şekilde verdiler. Aldım çalıştırdım gene aynı şey oldu tekrar götürdüm baktılar fakat teknik olarak bir sorun yok dediler ( ve bu sefer 600 TL ödedim) şimdi çalıştıramıyorum daha büyük bir soruna sebep olmasından korktuğum için. Buradan sesimi duyurmak istedim yetkililere.

03 Nisan 2024 23:29

Philips homerun 3000 serisi robot süpürgem için şikayetimi bildirdim ikinci defa ama bu sefer yanıt alamadım. Tekrar yazmak istedim. Taksitlerini ödediğim malı kullanamıyorum aldığım yerle ve servisle bir sorun yaşamadım marka ile de yaşayacağımı hiç ummazdım ama ne yazık ki yaşıyorum lütfen marka yetkilileri ilgilenmenizi istirham ediyorum mahkemelerle de uğraşmak istemiyorum açıkçası bana bir yol göstereceğinizi umuyorum saygılar

18 Mart 2024 15:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
Gülcan
Gülcan
18 Mart 2024 15:47

Teşekkür ederim fakat zaten sorun o; "teknik bir sorun olmadığı halde "sorun devam ediyor ve cihaz gerektiği gibi süpürme işlemini yapamıyor. O yüzden çalıştıramıyorum.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 23:15
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 18:52

13 Mayıs 2025 21:12

Philips Homerun 3000 Robot Süpürgede Çözülmeyen Toz Çekmeme Ve Su Sızdırma Sorunu

14 Mayıs 2025 17:15
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 14:43
PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun 3000 Serisi