Şevket sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 15:57

Philips robot süpürge aldım, 6 ay sonra arıza yaptı. Fırçanın başında bulunan küçük plastik dönmüyor ve makine arıza veriyor. Baktığımda o plastiğin eridiğini gördüm. Başakşehir Philips servisine götürdüm, orada temizleyip bana hemen geri verdiler. 1 ay sonra tekrar aynı arızayı yaptı. Tekrar servise götürdüm, servis fırça değişimi gerekiyor, bu da 800 TL dedi. Ben de fırça sağlam, plastik değişsin o erimiş dedim. Sonunda aldım, servisten makine yine çalışmıyor.

19 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Şevket Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

19 Kasım 2024 14:53

Hayır beni aradınız ulaştınız ürünün kullanıcı hatası olduğunu söyledi niz süper geyi biz evimizi süpürmek için aldık müze ye koymak için değil garanti bir işe yaramıyor sa satarken garanti si Yok diye satın yedek parça si yoktur diye satın

19 Kasım 2024 15:05

Şevket Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

19 Kasım 2024 18:48

Ben sorunumun garanti kapsamında çözülmesi ni istiyorum daha doğru düzgün kullanmadığım cihazı çöpe mi atıyım yardımcı olmanızı bekliyorum

02 Aralık 2024 00:28
Philips Robot Süpürge Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Sorunum çözülmedi. Aynı süpürgeden 2 adet aldım. Birinin fırça lastiği sağlam diğeri farklı ve bozuk. Bunun değişmesi gerektiğini söyledim. Temizlik yapılmamış dediniz. Ayrıca temizlik yapılmamış diye servisin not düştüğü parça kullanma klavuzunuzda temizlenmesi gerektiği ile ilgili bir ibare mevcut değil.

02 Aralık 2024 00:31

Sorunumuz hala çözülmedi iki aynı süpürge almış tık ikisinde ki fırçanın plastik parça farklı Bir tanesinde sürekli sorun yaşıyoruz ve servis bize garanti ye girmediğini söylüyor nasıl oluyor da iki aynı model farklı parçalar takılıyor bizim sorunumuz un Philips tarafından çözülmesi ni istiyorum çünkü mağdur olduk

Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 11:41
Philips Robot Süpürge Arızası Ve Servis Sorunları
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor

06 Mayıs 22:02
Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Robot Süpürge Servisi Mağduriyet Yaşattı, Çözüm Sunulmadı!

16 Ağustos 19:02
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri