Philips HD 7566/20 Cafe Gaia Filtre Kahve Makinesi Yedek Parçası Yok!

08 Şubat 2024 16:17

Philips HD 7566/20 Cafe Gaia Filtre Kahve Makinesi kullanıcısıyım. Cam sürahim kırıldı, ve yenisini satın almak için hem sizinle müşteri destek hattınız üzerinden ve WhatsApp hattınızdan hem de ilgili yetkili servisinizle telefon ve WhatsApp ortamında temasa geçtim.

Yetkili servisinizden, bu modeldeki cam sürahinin stoklarında olmadığını ve artık bu ürünün üretilmediğini ve dolayısıyla temin etme şanslarının olmadığı bilgisini aldım.

Halbuki bu ürünün üretim tarihi 2018 yılı ve tüm yedek parçalarını ilgili yönetmeliğe göre 7 yıl boyunca tüketicilerinize temin etme yasal zorunluluğunuz var diye biliyorum. Kaldı ki böyle bir zorunluluk olmasa dahi, Philips olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterilerine yardımcı olan bir yaklaşımınız olmasını beklerdim. Maalesef üzülerek belirtmeliyim ki benim deneyimim bu yönde olmadı.

Konu ile ilgili acil yardımınızı rica etmekteyim.

Enes
Enes
09 Şubat 2024 23:11

Sayın Yetkili, Bugün, 09 Şubat 2024, saat 13:33 tarihli iletmiş olduğunuz mailde tarafıma şu yanıtı vermişsiniz: "Merkez depomuzda detaylı araştırmaları yaptık. HD7566/20 model numaralı cihaza ait cam demliğin temini mümkün olmadığını üzülerek belirtmek isteriz. Dilerseniz, ücretli cihaz değişimi için size en yakın yetkili servise başvurabilir ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi" Bunun üzerine, bölgemdeki yetkili servisinizi aradım, cevabınızda belirttiğiniz "ücretli cihaz değişiminin" ne anlama geldiğini sordum ve "ücreti karşılığında yeni bir cihaz almak" anlamına geldiğini öğrendim. Yani cam demliği kırılan filtre kahve makinesi için, cam sürahisini temin edemediğinizden, tüketicinizi komple yeni bir cihaz almaya yönlendirerek problemi çözmeye çalışmanız, gerçekten takdire şayan! Ayrıca, şikayetimde iletmiş olduğum şu soruya da ivedilikle cevap vermenizi bekliyorum: "... Kullanmakta olduğum cihazın üretim tarihi 2018 yılı ve tüm yedek parçalarını ilgili yönetmeliğe göre 7 yıl boyunca tüketicilerinize temin etme yasal zorunluluğunuz var diye biliyorum." Son olarak, Avrupa'daki müşterilerinize de bu anlayışla mı hizmet verdiğinizi gerçekten çok merak ediyorum. Saygılarımla, Enes i...

26 Şubat 2024 12:26 (Şikayetten 17 gün sonra)

Buket sonuçtan memnun

06 Aralık 2024 18:36
"İlginiz için teşekkür ederim."
Philips Kahve Makinesi Yedek Parça Sorunu
Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2025 14:37
"İlgileri için çok teşekkür ederim tarafıma ulaşım sağlayarak mağduriyetimin giderilmesi için yenisini göndereceklerini belirttiler"
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesi Su Haznesi Kırıldı, 2 Aydır Yedek Parça Temin Edilemiyor

20 Mayıs 2025 00:55
Philips Kahve Makinesi Su Haznesi Kırıldı, 2 Aydır Yedek Parça Temin Edilemiyor
Salih sonuçtan memnun

07 Eylül 2025 14:15
"Yardımlarınız için teşekkür ederim."

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri