Özgür sonucu yetersiz buldu

PHILIPS Ev Aletleri Philips XC8049/01 Şarjlı Dik Süpürge Teleskopik Boru Butonu Plastik

07 Haziran 2024 16:45

28.03.2023 tarihinde almış olduğum Philips XC8049/01 Şarjlı Dik Süpürge Gri/Lacivert her 3-4 ayda bir Teleskobik Boru plastiği veya Teleskobik Boru Butonu kırılıp duruyor ve her (servisinden alıyorum.) gittiğimde fiyatı artıyor. 5 liralık parça için 150 TL ödeyip duruyorum. Son aldığım servisinden aldığım parça 2 ay bile gitmedi. Her seferinde zaman para kaybediyorum. Bosch almadığıma pişmanlık duydum. İki ürün arasında Philips seçtim diye. Böyle bir kronik bir sorun olamaz internette araştırdığımda herkes bu sorunu yaşamış. Ve muadil firmalar yeni parçaları güçlendirilmiş buton diye yapıyor. Neden koskoca firma bunu yapmıyor.

Philips benim için 5 liralık parça sebebi ile pişmanlığa dönüştü. İlk fırsatta başka bir firmadan alacağım. 12 bin liralık ürün 5 liralık parça nedeniyle çöp.

10 Haziran 2024 13:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

30 Ekim 2024 10:02

14 Ağustos 2023 10:53
Philips Ev Aletleri Philips Xc8049/01 Dikey Süpürge Almak Pişmanlık
Nageert sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 13:09

Philips SpeedPro Max Dikey Süpürgede Sürekli Kırılan Parçalar Ve Yüksek Tamir Ücretleri

28 Nisan 2025 11:19
philips-speedpro-max-dikey-supurgede-surekli-kirilan-parcalar-ve-yuksek-tamir-ucretleri-6.pdf
İnci sonuçtan memnun

05 Eylül 2024 16:34