Hasbiye sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 16:09

Philips EP4346/70 kahve makinesi aldık. Kullanmaya başlayalı bir ay kadar oldu. Kahve yaparken içinden çıt diye bir ses geldi. Açtık baktık parçası kırılmış. Kırılma olayı yanlış kullanımdan dolayı değil. Ürünün çok kalitesiz bir malzemeden yapılmasın dan kaynaklandığı ortada. Servisi aradım. Philips müşteri hizmetlerini aradım. Kırılan parçanın tek olarak kendilerinde olmadığını, demleme ünitesini tamamen almam gerektiğini söylediler. Demleme ünitesi ise 4000 lira. İnternetten parça temini için araştırdım. O parçanın birçok ülkeye satışı var. Türkiye'ye getirmiyorlar mış. Bu parçanın kırılacağı bilinmiş ve üretilmiş. Müşteri hizmetlerine neden Türkiye'ye gelmiyor dediğimde, demleme ünitesini bütün istiyoruz. Parça istemiyoruz dedi. Pahalı bir ürün çok kısa bir sürede kullanım hatam olmadan kırıldı. Marka parça teminini benim karşılamamı istiyor. Parça da Türkiye de yok. 4000 lira verip bütün demleme ünitesini almam isteniyor. Markadan makinenin kırılan parçasını temin etmesini istiyorum. Ürününün arkasında bizlerin de yanında durmasını istiyorum

29 Mart 2024 16:42

Philips lattego makinemi temizlemek için açtığımda, demleme grubunun dışına taşan kahve artıkları nedeniyle her yerinin batmış, kirlenmiş olduğunu, gördüm. Demleme grubunu temizlemek için yerinden çıkarttığımda küçük bir parçanın kırılarak yerinden çıktığını gördüm. Servis ile görüştüğümde demleme grubunun küçük bir elemanı olan bu parçanın tek başına temin edilmediği, demleme grubunun tamamının 4000 TL karşılığında değişmesi gerektiği söylendi. Değişim talep ettiğimde ise ilgili parçanın tarafımın kusuru ile kırıldığı bu nedenle ücretsiz onarım yapılamayacağı söylendi. İlgili parça oldukça kırılgan zayıf bir plastiktir. Nitekim bu nedenle Avrupa'da ilgili parça tek başına tedarik edilmektedir. Servisin ürün üzerinde inceleme yapmadan kusurlu olduğumuzu belirtmiş olması da ürünün bu parçasına ilişkin ayıbın gerçekte şirket tarafından bilindiği izlenimi oluşturmuştur. Şirket hareketli ve kırılmaya müsait parçaların tamamını Avrupa'da olduğu gibi temin etmeli ya da demleme grubunu ücretsiz olarak değiştirmelidir. Şirketin yedek parça tedarikine ilişkin politikaları nedeniyle Türk müşterilerine mağduriyet yaşatmasının kabulü mümkün değildir. Parça tedariki müşterinin değil şirketin görevidir. Şirketin parça temini ile ürünü tamir ederek, ürünün arkasında, müşterinin yanında olmasını istiyorum

29 Mart 2024 16:48

Resimler net çıkmamış. Tekrar çektim

29 Mart 2024 17:36
PHILIPS Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi Fiyaskosu

Üretici yedek parça değil, makinenin ana parçasını, satın almamı istiyor. Hiçbir hatam olmadan kullanım sırasında içeride kırılan yedek parça Türkiye'de yok Ürün Polonya'da satışta. Bu düpedüz Tüketici Hakları'na saygısızlıktır

03 Nisan 2024 14:16 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın U., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak, demleme ünitesinin tek başına temini mümkündür. Ancak incelenmesi için direkt olarak servise götürebilirsiniz. İnceleme sonucunda, servisimiz tarafından gerekli bilgiler paylaşılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

03 Nisan 2024 16:20

Demleme ünitesi tek başına 4000 lira. Yazdıklarım hiç okunmamış gibi demleme ünitesinin temini mümkün diyorsunuz. Ben ünitedeki küçük bir parçayı temin edemiyorum. Kahve yaparken içinde kırılan parça, çok basit çabuk deforme olabilen bir naylondan yapılmış. O sebepten sanıyorum, kırılan parçanın yedek parçası üretilmiş, sadece Türkiye'de satışı yok. Menemendeki servisle görüştüm. Bu parçanın temini yok, dediler. Kahve makinesini Aliağa daki servise götürdüm. Sonuca göre Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. , Daha önce de belirttiğim gibi '10 yıl boyunca yedek parçayı temin etmek zorundasınız.' sadece demleme ünitesini değil

09 Nisan 2024 00:48

Demleme ünütesinin tamamını değiştirmemişler. Kırık parçayı değiştirmeden aynısını yamuk bir şekilde içlne koymuşlar bu durumda, 3 gün sonra da karşılaşacağım sorun aynısı olacak. Philips bana demleme ünitesinin temini mümkün demişti. Fakat parça değişimi yapmamış. Ürün tek kullanımda içinde kahve biriktiriyor. Sürekli temizlik gerektiren, tıkanan ve bozulan bir malzeme. Tamirattan memnun kalmadım, içeride takılma yapıyor. Demleme ünitesinin tamamının değişimini istiyorum. Çünkü kırılan parçayı temin edemiyorlar.

Ayşe

Benim anladığım Philips ürünlerinin asla arkasında değil. Evet demleme haznesi inanılmaz kalitesiz üretilmiş. Ve kırılan parça için de koskoca bütünü almamız isteniyor gereksiz masraf ve de doğaya çöp. Ayrıca kendi sitesinden yedek parçaları da temin etmiyor. Normal koşullarda 10 yıl temin etme zorunluluğu var.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
30 Mayıs 2024 16:29
Philips Ev Aletleri Philips Latte GO Demleme Ünitesi Kırık Çıktı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kırılgan Parçalar Ve Yüksek Yedek Parça Ücretleri

Ayşe
22 Ekim 2024 01:03
Kırılgan Parçalar Ve Yüksek Yedek Parça Ücretleri
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
30 Mart 2024 13:36