Berk sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Hd9650/90 Airfryer

09 Eylül 2023 10:01

Philips HD9650/90 avance collection Airfryer fazla kullanmama rağmen video da da görüldüğü üzere Airfryer (içi boş şu anda) sis kaplamış gibi duman salıyor. Daha önce de servise göndermiştim tamirat yapılarak aynı sorun bir daha yapmaz denilmişti. Servisten geldiğinde beri ilk kullanımımda bu şekilde oluyor. Philips konuyla alakalı acil aksiyon almasını ve yeni makine değişimi veya ürünüm çalışır vaziyette tamirinin yapılmasını önem ve rica ederim.

11 Eylül 2023 21:08 (Şikayetten 2 gün sonra)
Berk
Berk
13 Eylül 2023 16:10

Az önce bıraktığımız Bursa Nilüfer Philips servisi kaya elektronikten aradılar dedikleri kadar saçma bir şey duymadım ben ilk defa ürünü götürdüğümde tüm temizliği bakımı vs yapıldı dendi o günden itibaren hiç Kullanılmadı yaklaşık 3-4 ay olmuştu geçen günlerde bir işim oldu AİRFRY'LA ve çalıştırdığım anda duman çıkmaya başladı üründen şok oldum açıkçası servise verdiğim günden itibaren ilk defa kullanma fırsatı bulmuştum sonrasında servise tekrar götürdüm dönüş yapacaklarını söylediler ve bugüne gelelim bana üründen hiçbir sıkıntı olmadığını sadece temizlik gerektiğini söylediler ve 700 TL gibi rakam talep ettiler karşılığında ürün hiç kullanılmamış ilk servise götürdüğümden beri ve temizliği yapıldığı söylenmişti o günkü şartlarda yetkili kişinin bana böyle demesi saçmalık ötesi Philips gibi iyi bir firmanın adını çokça alta düşürüyor bundan sonra asla tercih etmeyeceğim

Melahat sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 10:12
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 09:26
PHILIPS Ev Aletleri En İyisi Dediler Maalesef Pişmanlıkmış.
Engin sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 17:40
Osman sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 23:42

Philips Airfryer Duman Çıkartıyor