Osman sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 23:42

Philips Airfryer duman sorunu yaşamaktayız. Aldığımız Airfryer'ı kullanmaya başladığımız günden beri ne pişirsek odayı duman kaplıyor. Servise verdiğimiz halde sadece temizleyip geri gönderdiler. Diğer markaların ürünleri bile bu üründen daha iyi performans gösterebilir. Philips Airfryer ile ilgili yaşadığımız sorunlar nedeniyle memnuniyetsizlik duyuyoruz. Servis, ürünün sorununu çözmede yetersiz kaldı; sadece temizleme işlemi yapıp geri gönderdiler. Temizlemenin ardından tekrar denediğimizde, evi duman tekrar sardı.

16 Nisan 2024 17:09

Philips Airfryer duman sorunu

Philips marka ürünümüz aldığımızdan beri duman çıkarıyor. Defalarca söylememe rağmen firma cihazının normal olduğunu söylüyor kendilerine aynı cihazdan iki tane olup birinde olmadığını söylememe rağmen hatalı ürünlerini kabul etmiyorlar. Başka markaların ürünleri zerre duman çıkarmıyor. Temizlik yapılmasına rağmen Philips markasi cihazının hatalı olduğunu kabul etmiyor. Buradan herkese sesleniyorum Philips Airfryer kesinlikle kimse almasın.

Ek
25 Mart 2024 17:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Mart 2024 17:21

Bu söylediklerinizi servisiniz zaten yaptı aldığımız andan itibaren hep duman çıkarıyor diyorum. Cihazda bir problem var neden kabul etmiyorsunuz. Servisiniz bu söylediklerinizi yaptı eve getirdik ilk işlemde gene aynı

25 Mart 2024 18:27

Bunlara inanmayın arkadaşlar servise gönderdik temizlendiğini söylediler gelir gelmez de patates kızarttık her yer dumanaltı aldığımız ilk gündem beri doğru düzgün kullanamadım tonla para verdik. İnanın komşumuz yari parasına Karaca aldı buna 10 basar zerre duman yok

26 Mart 2024 16:27

Temizleme ile halledilecek bir şey olsa idi servisinize gitti temizlendi ve geldi aldığımız günden beri böyle

04 Nisan 2024 17:36

Sayın yetkili cihazınızı yetkili servise teslim ettim lanet olsun sizin gibi markaya insanların kazançlarını böyle arızalı cihazlar satarak yalan yanlış garantiler vererek çalıyorsunuz. Bu lanet makine piyasanın en iyi cihazı diye aldım buradan herkese sesleniyorum phıplse rızkını kaptırmayın yarı fiyatına aldığım Karaca Air Pro cook buna 10 basar. Üstelik cihazlarının da her zaman arkasındalar Philips gibi hemen 2 yemek yapmada kopuk sık sprey sık bilmem ne yok lanet makine kimse almasın Philips

15 Nisan 2024 15:04

Philips markasi dönüş yaptı ve cihazın böyle rezil bir alet olduğunu onayladı ve bozuk olan cihazı kaderimle baş başa bıraktığını söylediler. Herkese buradan söylüyorum Philips marka ürünlerini kesinlikle almayın. Hiçbir şekilde cihazın arkasında durmuyorlar. Sinbo kivi tavsiye ediyorum philipsden kat kat iyidir

29 Nisan 2024 22:56

07 Şubat 2024 01:04

Philips Airfryer Duman Çıkartıyor

21 Şubat 2024 19:22
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 18:22

26 Şubat 2024 17:14