PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Robot Süpürge Süpürmüyor

09 Ocak 2024 10:39

Philips 7000 serisi robot süpürgesini 05.12.2023 tarihinde Hepsiburada firmasından aldım. 06.12.2023 tarihinde teslim aldım ve bu hızlı teslimat için teşekkür ederim. Ürünü 15.12.2023 tarihinde genel ev temizliği sonrasında toz haznesi boşalırken kullanımını tamamladım ve ertesi gün de aynı şekilde kullanımı sonlandırdım. Ancak sonrasında fark ettim ki süpürme işlemi gerçekleşmiyor. Philips müşteri hizmetleri ile 15.12.2023 tarihinde iletişime geçip, 20.12.2023 tarihinde servise teslim ettim. Ayın 25'i gibi servis ile görüştüğümde, değişim için mail atıldığını ve yanıt beklediklerini söylediler. Bugün itibarıyla hala bir sonuç alamadım ve maile yanıt beklediklerini belirtiyorlar. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde aldığım yanıt, 'Genel servis süreci 21 iş günü olarak bildirilmiştir. Servis, genel merkezimize durumu bildirmiştir ve genel merkezden bilgi beklenmektedir, Olcay Bey.' şeklindedir. Yetkili servisiniz, ürünün değişimi için raporunu sizlere iletmiş. Şikayetvar sitesi üzerinden yaptığım araştırmada, bu ürünle ilgili genel bir sorunun olduğunu ve değişim kararının çıkması için 21 iş günü beklenmesi gerektiğini gördüm. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini ve yeni ürünün en kısa sürede gönderilmesini talep ediyorum.

18 Ocak 2024 09:57 (Şikayetten 8 gün sonra)
Olcay
Olcay
18 Ocak 2024 10:13

15.01.2023 tarihinden servis ile yaptığım görüşmede ürünün yenisi ile değişimi için kargo beklendiğini ilettiler bugün itibari ile tekrardan sorduğumda hala depodan ürünün çıkmadığını ne zaman çıkacağı ile ilgilide bir bilgilerinin olmadığını ilettiler. Sürekli olarak söylediğiniz 21 İş günü içinde sorununuz çözülür 21 iş gününde dönüş olur dediniz bugün itibariyle 24. İş günü içindeyiz ve hala bir sonuca varamadık.

16 Şubat 2024 13:21
Namık sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 12:17
PHILIPS Ev Aletleri Hepsiburada Ve Philips Turkiye Üretim Kaynaklı Hatalı Ürün
PHILIPS Ev Aletleri Hepsiburada Ve Philips Turkiye Üretim Kaynaklı Hatalı Ürün
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 13:06

16 Ağustos 2024 18:16