Erkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 14:52

01/06/2024 tarihinde aldığım Philips marka HD9252/90 Airfryer'in tavasının ortasındaki silikon conta ortadan ikiye ayrılmış olup fazla ısıdan yağ tavasının kenarlarındaki plastiklerin dahi erime yaptığını müşteri şikayetlerinde de görülmektedir. Garanti kapsamındaki 4 aylık bu cihazda meydana gelen bu sorunlu parça Söke yetkili servis ve müşteri hizmetleri personelinizle yaptığım görüşmelerde parçanın ücretli olarak (300 TL) tamir edileceği tarafıma söylendi. Tarafınızdan sorunumun çözümünün olumlu veya olumsuz cevabınızı en kısa zamanda tarafıma iletmenizi rica ediyorum.

07 Kasım 2024 18:37

Sorun çözmeyi değil ücretli tamirat olmasını isteyen baştan savmayı benimsemiş yetkili servis ve müşteri hizmetleri personeli ile çalışmayı benimsemiş Philips firmasını esefle kınıyorum. GH9292/90 Airfryer kullanan tüketiciler plastik parçaların yüksek sıcaktan erime veya kırılma olayını belirtmişler. 4aylık cihazımın Yağ birikme tavasında olan conta ortadan ikiye ayrıldı. 300 TL ücretle değiştirmede direten firmanızı bu aldatma politikanızdan vazgeçmenizi öneride bulunuyorum. Yeni cihaz düşünen tüketiciler bu yorumları okuyor. Sorunum resimlerde görülmektedir.

07 Kasım 2024 17:58

Şikayetvar Yaz

Marka:Philips HD 9052/90 airfiryer

Garantili Philips HD9252/90AİRFYER'İN ücretli tamire diretilmesi. Teknosa'dan 02/06/2024 tarihinde Philips HD9252/90 model Airfryer satın aldık. Toplamda 8.9 defa kullandığımız cihazdaki yağ tepsisinin ortasındaki conta ortadan yarıldı. Philips Söke yetkili tamir servisine ve müşteri hizmetlerine durumu aktardım. Kullanıma bağlı aşınma olduğu ve aksesuar olması sebebiyle ücretli olarak satın almam gerektiğini belirtildi. Yeni bir cihaz ve sayılı defa kullandığımızı, cihazın garantili olduğunu her bir detayını aktardım. Prosedür bu şekilde dediler ve satın almam gerektiğini yinelediler. Yaptığım araştırmada yüksek ısıdan kaynaklanma tava kısmının plastiklerinin dahi eridiğini müşteri şikayetlerinde görmeniz mümkün. Firmanıza yakışır hareket ederek sorunumu en kısa zamanda çözümlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Sıkıntısız çözüm bekliyorum.

07 Kasım 2024 17:39

Şikayetvar Yaz

Marka, model, ürün ara

anasayfa HD 9052/90 Airfryer

Garantili Philips HD9252/90AİRFYER'İN ücretli tamire diretilmesi. 00:04 profile Erkan 06 Kasım 18:00 0 Erkan Erkan 06 Kasım 18:00 Teknosa'dan 02/06/2024 tarihinde Philips HD9252/90 model Airfryer satın aldık. Toplamda 8.9 defa kullandığımız cihazdaki yağ tepsisinin ortasındaki conta ortadan yarıldı. Philips Söke yetkili tamir servisine ve müşteri hizmetlerine durumu aktardım. Kullanıma bağlı aşınma olduğu ve aksesuar olması sebebiyle ücretli olarak satın almam gerektiğini belirtildi. Yeni bir cihaz ve sayılı defa kullandığımızı, cihazın garantili olduğunu her bir detayını aktardım. Prosedür bu şekilde dediler ve satın almam gerektiğini yinelediler. Yaptığım araştırmada yüksek ısıdan kaynaklanma tava kısmının plastiklerinin dahi eridiğini müşteri şikayetlerinde görmeniz mümkün. Firmanıza yakışır hareket ederek sorunumu en kısa zamanda çözümlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Sıkıntısız çözüm bekliyorum.

07 Kasım 2024 17:23

06 Kasım 2024 18:00

[ ]

12 Kasım 2024 09:42 (Şikayetten 4 gün sonra)
12 Kasım 2024 17:25
Erkan
Erkan
28 Aralık 2024 13:23

01/06/2024 tarihinde Aydın Teknosa mağazasından aldığım Philips hd9252/90 Airfryer Essential sıcak hava fritözünün panın altındaki conta kullanmaya başladıktan dört ay sonra (beş veya altı kere ancak kullanıldı) ortadan ikiye ayrıldı. Müşteri hizmetleri personeli ve Söke garantili servis sorumlusu ürünün garanti kapsamı dışı olduğundan ücretli değişim olacağını belirttiler. Ürün dört aylık olup bu parçanın bu kadar kısa zamanda bu hale gelmesinin ürünün kalitesiz olmasından kaynaklandığını belirttim. Ürünün garantisi bitene kadar sorunum giderilecek diyerek bekletildim. Müşteri hizmetlerinin parça gönderiliyor demesiyle garantili servisin sorumlusu ile her gün 7 km yol giderek sorunumun giderilmesini bekledim. Ürün garanti kapsamından çıktı ve ben ücretli almanın sağlığım açısından uygun olacağına karar verdim. Bir daha Philips mi kesinlikle ne alırım ne de tavsiye ederim. İnsanı ya verem ya da kanser ederler. Kalitesiz mal. Müşterinin sorununa sorumsuz davranan bir marka.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 21:18
Philips Airfry: Hayal Kırıklığı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 12:49

12 Eylül 2024 10:46

08 Ekim 2024 09:18
Uzbay sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 17:52
PHILIPS Ev Aletleri Philips Hd9252/90 Airfryer