Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri 5 Yıl Garantili Diye Satın Aldığımız Süpürgemiz 2 Yıl Sonra Yani Garan

04 Mayıs 2024 04:05

5 yıl garanti ile satın aldığımız süpürgemiz, 2 yıl sonra, yani garantisi bitince bozuldu ve biz garantisinin 5 yıl değil 2 yıl olduğunu süpürge bozulduktan sonra öğrendik. Yetkili servis, süpürgenin tozdan dolayı bozulduğunu ve garanti kapsamına girmediğini, girse bile garantisinin olmadığını söyledi. Ayrıca, neredeyse süpürgeyi aldığım fiyata tamir etti. İnsanları yanıltmayın, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

04 Mayıs 2024 20:52

5 yıl garantili diye satın aldığımız süpürgemiz 2 yıl sonra yani garantisi bitince bozuldu ve biz garantisinin 5 değil 2 yıl olduğunu süpürge bozulunca öğrendik. Yetkili servis süpürgenin tozdan bozulduğunu garanti kapsamına girmediğini girse bile garantisi olmadığını söyledi ve neredeyse süpürgeyi aldığım fiyata sözde tamir etti. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

04 Mayıs 2024 21:59

Model xb9145

04 Mayıs 2024 22:05

Model xb9185

06 Mayıs 2024 14:19 (Şikayetten 2 gün sonra)
06 Mayıs 2024 16:33

Motor aksesuar olarak mi değerlendiriliyor! İnsanların güvenini sarsmayın lütfen, markanın arkasında durun. Toz sebebiyle motorun bozulması kullanıcı hatası olarak nitelendirilemez! Elektrikli süpürge tozu pisi alamayacaksa ne ise yarayacak. Servis yetkiliniz garantisi bitmiş diyor ürünün, garantisi 5 yıl diye satışı yapıldı 2.5 yılda garanti nasıl biter?

08 Mayıs 2024 00:16

Tamamen pişmanlık olan marka, arayıp konuyu anlama zahmetine dahi katlanmadı. Philips sarana kadar 5 yıl garanti sattıktan sonra garantisi 2 yıl

09 Eylül 2024 23:11
Orhan sonuçtan çok memnun

Philips Süpürge Borusu Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

24 Eylül 2025 16:39
"Philips müşteri temsilcisi aradı yeni ürünün tarafıma gönderileceğini söyledi müşteri temsilcisi nin ilgili olmasından dolayı teşekkür ederim"
philips-supurge-borusu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-2.jpg
philips-supurge-borusu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg

Philips Süpürge Başlığı Kırıldı

22 Şubat 2024 18:09