Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 21:11

Philips ep5470/90 model espresso makinemin içindeki demleme cihazını çıkarıp su ile temizledim. Sonra aniden içinden küçük bir plastik parça ve ucundaki telle çıktı. Tam olarak nereden çıktığını araştırırken başka bir makinede aynı parçanın konumunu buldum. Ancak kendim takamadım ve tam emin olamadım. İzmir İli Torbalı ilcesinde servise verdim. Sonuç bekliyorum. Servis içini komple açmak lazım dedim. Ben emin olamadım. Bu tarz bir durum başına gelen var mı?

31 Temmuz 2023 16:29 (Şikayetten 3 gün sonra)
31 Temmuz 2023 17:02

İzmir İli, Torbalı İlçesi servisi; bu işlemin garanti kapsamına girmediğini belirterek 650-tl ücret almıştır. Bu hususta tarafıma geri dönüş yapılmasını ivedilikle talep ederim. Aksi halde yasal yollara başvurma hakkımı saklı tutarım. Küçük bir parça için 650-tl servis ücreti talep edilmesi yasal değildir.

Beyza

Merhabalar şu an tam olarak aynı durumu yaşamaktayım size herhangi bir dönüş oldu mu acaba

Tamamdır teşekkür ederim

Ömer

Servis o tarihte 800 TL ücret alıp tamir etti, sanırım içini açtılar ve çıkan parçayı taktılar. Servis ücretsiz yardımcı olması ama sorunum çözüldü o tarihte sonra

23 Ocak 2024 03:35
PHILIPS EP5447/90 Daha 6 Geçmeden Değişim Yapmadı!

02 Aralık 2023 10:17

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri