Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Philips EP5443/70 Lattego Süt Köpürtmeme Sorunu

09 Ağustos 2023 22:36

14 Aralık 2022 tarihinde Hepsiburada üzerinden Philips EP5443/70 Lattego Tam Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi satın aldım. Satın aldığımda herhangi bir sorun olmamasına rağmen bir süre sonra makinem süt köpürtmemeye başladı. Farklı marka sütler denememe rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadım.

Konuyla ilgili servis kaydı açtım. Yerinde servis garantisi kapsamında makinem evden alınarak Çanakkale Philips yetkili servisi güven elektroniğe gönderildi. Burada yapılan incelemede herhangi bir sorun olmadığı ve yapılacak bir şeyin olmadığı belirtildi. Servis ile görüşmemizde cihazın buhar verdiği ve 2-3 milim kadar köpük yaptığı söylendi. Aynı şartlarda aynı marka ve model cihazlar 3-4 santimetre kadar köpük yaparken bunun normal görülmesi başlı başına bir sorun.

Servise durumu anlattığımda ise elimizde bu cihazdan kıyaslayabileceğimiz başka bir cihaz olmadığı ve bu yüzden herhangi bir şey yapamayacaklarını belirttiler.

Bununla ilgili gerekli videoları çektim ve buraya yüklüyorum. Philips markasının beni mağdur etmeyeceğini biliyorum ve Kahve makinesi konusunda alanında uzman bir servis aracılığı ile sorunumu çözmeye davet ediyorum.

28 Ağustos 2023 13:27 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ürününüzle ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüz. Size destek sağlayabilmemiz adına tü[email protected]’dan bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Aykut
28 Ağustos 2023 13:52

Konu ile ilgili Çanakkale Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapılmıştır. Başvuru no: 2023/0337.2356 Sizde takip edebilirsiniz. Çünkü nereden ulaşırsanız ulaşın yaptığınız şey cihazınızda sorun yokmuş demek. Neden sorun yok çünkü kahve makinesinden anlamayan bir servisinizin bir şey yok demesinden. Videoları izleyince 10 yaşındaki çocuk bile bu makine arızalı diyebilir. Çok yazık. Philips markası pişmanlıktır

Aykut
03 Temmuz 2024 12:00

Evet uzun bir uğraş sonunda bilir kişi raporu ile ürünümün hatalı olduğu ve değiştirilmesi gerektiği kanaatine varıldı. Tüketici Heyeti bu konuda karar verdi ve ürünümü servise iade ettim yenisinin gelmesini bekliyorum. Maalesef yeterli bilgiye sahip olmayan servis basit bir parça değişimi ile çözebileceği sorunu komple sıfır cihaz ile değişim duruma kadar götürmüş oldu. Benimle aynı sorunu yaşan arkadaşlar Tüketici Hakem Heyeti'ne giderken fatura ile birlikte mutlaka kutu üzerinde bulunan garanti belgesinin fotoğrafını versinler. Philips küçük ev aletleri firması ünvan değişikliği yaparak versuni olarak değiştirmiş. Burada bayağı bir karışıklık oldu sonuç olarak çözüm garanti belgesinde bulunan mersis numarasından çözüldü.

Tuğçe

Merhabalar soruna çözüm buldunuz mu aynı sorunu bende yaşamaktayım

Dilara
25 Ekim 2023 08:17
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi Ayıplı Ürün Değişimi İstiyorum

Çağla