Philips Ev Aletleri EP5443/70 Lattego Kahve Makinesi Cızırtı Sesi Cihaz Kapandı

26 Şubat 2024 12:57

Philips ep5443/70 lattego ürününü 07/12/2023 tarihinde Hepsiburada alışveriş sitesinden satın aldım. Henüz üç ay olmasına rağmen kahve makinemden elektrik cızırtısı gibi bir ses geliyor. Ara sıra bu sesi birkaç kez daha duydum. Makine çalışırken kapandı ve son denememde yine cızırtı sesi duyuldu ve makine tamamen kapandı, cihaz açılmıyor.
Asıl konuya gelince; yetkili servisi aradım ve ürünün evden alınması gerektiğini belirttim. Sağ olsunlar alacaklarını söylediler, ancak yetkili servis, ürünün arızasının kullanıcı kaynaklı olduğu tespit edilirse evden alındığı için ücret talep edilebileceğini söyledi. Ancak makineye su dökülmedi, kırılmadı, üzerine bir şey düşmedi, yere düşmedi.
Bu sorunu yaşayan birçok insan olduğunu ve bunun bilincinde olmaları gerektiğini düşünüyorum. Sattığınız ürün günümüz şartlarında pahalı ve ben bu ürünü daha kısa sürede almama rağmen bozuldu. Yapılan reklamların aksine, benim gibi sorun yaşayan birçok kişi var. Herkes durumu ifade ediyor. Lütfen yardımcı olun, ya para iadesi yapın ya da ürünü değiştirin.

29 Şubat 2024 10:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Ö., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili eve servis hizmetlerimiz de arızanın kullanıcı hatasından kaynaklı oluşması durumunda ücret talep edilmektedir. Cihazın arıza durumunu bizler kontrol edememekteyiz. Ürün arıza durumunu servisimiz kontrol eder ve yapılabilecek işlemler hakkında tarafınıza bilgi aktarır. Servisimiz ürünü inceleyerek size memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Philips EP5443/70 Lattego Süt Köpürtmeme Sorunu

Aykut
09 Ağustos 2023 22:36

Philips Espresso Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Emine
29 Ocak 19:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Kahve Makinesi İçin Acil Değişim Talebi

Murat
18 Eylül 20:43
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
19 Kasım 2023 20:23