Philips Azur 7500 Series Buharlı Ütü Su Akıtıyor

Philips Azur 7500 Series Buharlı Ütü Su Akıtıyor
07 Kasım 2023 00:20

Ankara Metromall AVM Media Markt'tan Philips Azur 7500 series buharlı ütü aldım. Kutudan çıkarıp denediğimde hem su hazne kapağından hem de altından su akıttı. Media Markt'a bu ayıplı ürünü iade etmek için gittiğimde personel denedi, su akıttığını gördükten sonra ürünü iade almayacaklarını, servise göndereceklerini söylediler.

Kabul ettim, ürünü içinde denedikleri su ile birlikte paketleyip Philips servisine gönderdiler. Haliyle kutu içindeki kağıtlar vs mahvoldu. Ürün 25 gün serviste kaldıktan sonra geldi ve hala su akıtıyordu. Tekrar servise gönderdim, tekrar geldi ve yine problem çözülmedi.

Media Markt'taki görevliye mağduriyetimi anlattığımda, Media Markt'ın bu gibi anlaşmazlıkları çözmesi gerektiğini söylediğimde bana Philips ile iletişime geçin dedi. Philips ürünümü 2 kez su akıtmadığını iddia ederek geri gönderdi fakat ürün su akıtıyor.

Aynı model ürün arkadaşımda da var. Onu kullandığımda sorun yaşamadım. Ürünümün acilen iade alınmasını talep ediyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

09 Kasım 2023 11:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Gülcan
Gülcan

Merhabalar Philips Azur 7500 serisini 3 aydır kullanıyorum ve 3 gündür ütümden sarı sular geliyor açık renk ütüleyemiyoruz temizlemesini yapmama rağmen düzelmedi

07 Ağustos 2024 18:25
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri