Philips Azur 7000 Serisi Buhar Vermiyor

21 Temmuz 2023 20:02

Philips Azur 7000 serisi ütü beklentimi karşılamadı. Mağaza ürünü iade almıyor. Ütü buhar vermiyor. Denemek amaçlı bir kere fişe taktım sadece bir t-shirt üzerinde denedim kırışıklığı söylenilen gibi düzeltmedi . Buhar çıkışı da anlatılan gibi değil yetersiz. İade veya değişim yapmak istediğimi belirttim ama üründe kusur yoksa iade veya değişim olamayacağı söylendi.

Her ürünün 15 gün iade süresi var sizde yok mu? Philips müşteri memnuniyetini önemsemiyor mu? Boşuna mı tercih ediyoruz umarım talebim olumlu sonuçlanır aksi takdirde Tüketici Hakları'na bildirip para iadesini alacağımdan emin olabilirsiniz.

24 Temmuz 2023 17:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cayma hakkı süreci satıcı firmaların sorumluluğundadır. Konu hakkında direkt olarak, satıcı firma ile görüşebilirsiniz. Ek olarak, ütünüzde sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 14:12

Philips Ütü Sorunu

28 Ekim 2024 20:22

14 Mayıs 2024 16:12

07 Şubat 2024 17:17
Dekra sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Philips Ütü İlk Kullanımda Arızalı Çıktı, Değişim Talebim Reddedildi

29 Ağustos 2025 13:48
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri